Kürsüye vurarak konuşan Kılıçdaroğlu elini yaraladı

16 Temmuz 2014 13:28
Videoyu Aç Kürsüye vurarak konuşan Kılıçdaroğlu elini yaraladı
A
a

PITIŞ PITIŞ GELECEKSİNİZ VE OY KULLANACAKSINIZ dedi ve yumruğunu kürsüye indirdi... CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada hiddetin dozunu ayarlayamayınca bileğini yaraladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hem önceki gün CHP'nin eski kurmaylarıyla yaptığı görüşme esnasındaki konuşmada hem de dünkü grup toplantısında yine hiddetli bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu sertliği fazla abartınca sağ elini yaraladı.

BİLEĞİ YARALANDI

Kürsüyü yumruklayarak 'uyaran' Kılıçdaroğlu'nun bileğindeki yaralanma dikkatlerden kaçmadı.

YENİ ÜSLUBU DİKKATLERDEN KAÇMAMIŞTI

Kılıçdaroğlu yaptığı toplantılarda hiddetiyle ve yeni üslubuyla dikkat çekmişti. Geçtiğimiz günlerde de tatilcileri 'tıpış tıpış' oy vermeye çağırdığı sırada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un uyuması dikkat çekmişti. Kılıçdaroğlu konuşması sırasında masaya vura vura Koç'u uyandırmıştı. Koç kendine gelerek salondakilerle birlikte alkış tutmuştu.

Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

Çorum'un En Güvenilir Siyasetcisi Kim?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam