Mahalle Muhtarlarından Başkan Külcü'ye ziyaret

26 Mayıs 2014 17:10
Videoyu Aç Mahalle Muhtarlarından Başkan Külcü'ye ziyaret
A
a

Beş yıllık dönemde şehrimize birlikte güzel eserler kazandırdık

Çorum Merkez Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.

Mahalle Muhtarları, beş yıl içinde Çorum’da çok önemli çalışmalar yapıldığını ifade ederek, yapılan bu güzel çalışmaları birlikte devam ettirmek istediklerini söylediler.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise yaptığı konuşmada, "geçtiğimiz beş yıllık dönemde, muhtarlarla olan hukukumuza ve ilişkimize özen göstermeye çalıştık. İnsanız; eksiğimiz, kusurumuz olmuştur. Esas olan samimiyettir. Samimiyetimizden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Külcü, "Çorum'umuz 14 mahallemizle, 237 bin insanımızla birdir, beraberdir. Biz birlikte Çorum'uz. Yeni dönemimizde de aynı hassasiyeti göstermeye ve o hassasiyetle hizmet etmeye devam edeceğiz. Beş yıllık dönemde şehrimize, birlikte güzel eserler kazandırdık. Her mahallemize, yeni cadde, sokak, park, kültür merkezleri kazandırdık. Halkımız da bu çalışmamızı seçimlerde takdir etti. Bir seçim sonrasında halkımızdan tekrar vize alabiliyorsak bu geçmiş dönemin de ödüllendirilmesidir. Sandıktan aldığımız moralle, halkımızla, muhtarlarımızla el ele vereceğiz ve önümüzdeki beş yılı da aynı heyecan içinde planlayacak, eserlerimizi de bir bir ayağa kaldıracağız. Çorum Belediyesi'nin birimleri muhtarlarımızın emrine amadedir" dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam