MHP KAYYUMA KALDI

16 Aralık 2014 23:22
Videoyu Aç MHP  KAYYUMA KALDI
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İl Başkanı Dr. Vahit Demiran’ın istifa etmesinin ardından kongre tarihine kadar Çorum Barosu Avukatlarından Özgür Öztekin’in kayyum başkanı olacağı öğrenildi.

25 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan MHP İl Kongresi öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Hatırlanacağı üzere kongre öncesi İl Başkanı Dr. Vahit Demiran vefasızlık nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Edinilen bilgilere göre atamayla gelen Demiran ile birlikte il yönetimi de düşmüştü.
Yönetimin düşmesi üzerine kayyuma kalan MHP İl Başkanlığı’na kayyum olarak Çorum Barosu Avukatlarından Özgür Öztekin’in başkanlık yapacağı bilgisi ulaştı. Öztekin’in seçim tarihine kadar görev yapacağı bildirildi.

İL BAŞKANLIĞINA 3 ADAY VAR

25 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan MHP İl Kongresi öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İl Başkanı Dr. Vahit Demiran’ın istifa etmesinin ardından gözler il başkan adaylarına çevrildi.
İl Başkanlığı için mevcut Merkez İlçe Başkanı Av. Bekir Çetin, Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Özsaçmacı ile partinin önde gelen isimlerinden Ahmet Kurtbaş’ın aday olacakları kulislerde konuşuluyor.

MERKEZ İLÇEYE TEK ADAY ÇIKTI

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) Sinan Özcan Merkez İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Parti binasında düzenlenen toplantı da konuşan Özcan, “Sevgiyi, birliği, kardeşliği ülkücü harekette yaymak için adayım” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam