MHP Çorum istişare toplantısı düzenlendi

27 Ekim 2014 14:08
Videoyu Aç MHP Çorum  istişare toplantısı düzenlendi
A
a

MHP Çorum İl Başkanlığı tarafından Sera Otel’de yeni ilçe başkanları ve yeni ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.

MHP’DE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

1

2

3

4

6

MHP Çorum İl Başkanlığı tarafından Sera Otel’de yeni ilçe başkanları ve yeni ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya; MHP İl Başkanı Vahit Demiran, Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, Kadın Kolları Başkanı Adalet Avcu, İl ve Merkez İlçe Yönetim KuÇorum’un bazı ilçelerinde MHP İlçe Başkanlıklarına atama yapıldı.
Yeni görevlendirilen ilçe başkanları, genel merkez tarafından gönderilen yetki belgelerini İl Başkanı Vahit Demiran’ın elinden aldılar.
İstişare Toplantısı’nda partililere hitabeden MHP İl Başkanı Vahit Demiran, Doğu ve Güneydoğu’da yaşayanların hepsinin Kürt olmadığını, Arap, Türk, Süryani, Yezidi ve Ermeni gibi pek çok değişik ırk ve inançlara mensup insanlar bulunduğunu, PKK’nın elebaşı APO dahil pek çok yöneticisinin Ermeni olduğunu bildirdi.
Bölge milletvekilleri içerisinde de pek çok Ermeni olduğunu aktaran Demiran, Kürt sorunu kisvesi altında Türkiye Devleti’nin bölünüp parçalanmasının amaçlandığını sözlerine ekledi.
Yapılan eylemlerin herhangi bir hak arama eylemi olmadığının altını çizen Demiran, bunun bir isyan hareketi olduğunu kaydetti. “Acaba Türkler’e isyancılardan farklı olarak hangi imtiyazlar verilmiştir?” diye soran Vahit Demiran, isyancıların elektriği bedava kullandığını, para istendiği vakit ise yakıp yıkarak isyan yolunu seçtiklerini. buna karşılık olarak kullandığı elektrik parasını veren Türkler’in ise aynı zamanda kaçak olarak kullanılan elektriğin de parasını ödemek zorunda bırakıldığını anlattı.
Demiran öte yandan isyancıların vergi ödemediği, sigorta primi vermediği saptamasını yaparken, isyancıların lüks içerisinde bir hayat sürdüğünün de altını çizdi. “Yol kesen onlar, haraç alan onlar, kaçakçılık yapıp bedavadan milyonlarca TL kazanan onlar. Türkler alnının teriyle kazanıp geçinmeye çalışırken, isyancılar bu memlekette her türlü lüks ve sefa içerisinde yaşayabiliyor. Örnekleri her anlamda çoğaltmak mümkündür. Tüm bunlara dikkatle baktığımızda mağdur olan isyancılar değil, Türkler’dir. Son günlerde Doğu ve Güney Doğu’da askerlerimiz ve polisimiz şehit edilmektedir. Malesef PKK’ya toz kondurulmamakta, katillere provakatörler deyip adeta PKK korunmaktadır. Çoğunlukla Araplar’ın yaşadığı Kobani bahane edilerek, Türkiye işgal edilmek istenmektedir. Büyük Türk Milleti’nin düşmanlarını kahredeceği, yok edeceği günler yakındır.” diye konuştu.
Boğazkale, Dodurga, Uğurludağ, Ortaköy, İskilip, Bayat ilçelerinin İlçe Başkanlıklarına yeni atamalar yapıldığı bildirildi.
MHP’nin İlçe Başkanları şu isimlerden oluşuyor:
Alim Okur (Alaca), Mustafa Avşar (Oğuzlar), Abidin Kaynak (Boğazkale), Ömer Etci (Dodurga), Harun Kiday (Uğurludağ), Celal Ceylan (Ortaköy), Ömer Küçcük (İskilip), Hüseyin Gök (Bayat), Demirel Serbes (Mecitözü), Musa Kara (Osmancık).

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam