MHP ÇORUM İL BAŞKANI DEMİRAN İSTİFA ETTİ

12 Aralık 2014 08:46
Videoyu Aç MHP ÇORUM İL BAŞKANI DEMİRAN İSTİFA ETTİ
A
a

MHP Çorum İl Başkanı Uzm. Dr. Vahit Demiran, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla parti içindeki vefasızlıklara dayanamadığını söyleyerek il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu

MHP İl Başkanı Uzm. Dr. Vahit Demiran akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla MHP İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifasına rağmen partinin üyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğini kaydeden Demiran, insanlara kırabileceğini ancak davaya küsmediğini, milliyetçi hareketten kopmasının söz konusu olmadığını kaydetti.
 
MHP İL BAŞKANI VAHİT DEMİRAN NEDEN İSTİFA ETTİ ?
 
Göreve geldiği ilk gün dile getirdiği gibi çok güzel projelerinin olduğunu söylediklerini ve asla makam ve mevki peşinde olmadıklarını, amaçlarının partiyi kurumsallaştırmak ve genç, dinamik bir ekibe bırakarak görevi tamamlayacaklarını daha önceden ifade ettiğinin altını çizen Demiran açıklamalarını sürdürdü.
 
VAHİT DEMİRAN KİMLERE ÇOK KIRILDI?
 
Demiran, “Göreve başladığım ilk günden beri, sözlü, yazılı, fiili saldırılara maruz kaldım. Ne yazık ki, bu saldırılara karşı duruş sergilemesi gerekenler, benim kendilerinden beklediğim duruşu sergileyememiştir. Bütün bunlara rağmen istifa etmemin doğru olmayacağı düşüncesi ile il kongresine kadar sabretmeye çalışsam da bugün yaşadığım bir olayda yine yeterli duruşun gösterilmemesi nedeni ile istemeyerek de olsa istifa kararı almış bulunuyorum. Tepkimin nedeni yapılan saldırılar değil, bu saldırılara karşı duyarlı olunmamasıdır. Allah C.C’den. Başka kimseden zerre kadar korkumuz yoktur. Kimse bizi yolumuzdan çeviremez ancak dostlarımızın vefasızlığını kabullenmemiz mümkün değildir.

Başkanlığım döneminde şunu yaptım bunu yaptım demiyorum. Ne yaptımsa inandığım davam için Türk Milliyetçiliğine hizmet için yaptım. Maalesef yapmak istediklerimi gerçekleştirecek ortam olmadığı için yapamadıklarım dan dolayı üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum. Yarın tarihli istifa dilekçemi MHP Genel Merkezine göndermiş bulunuyorum. Bundan sonra göreve devam edecek arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.


Göreve geldiğim ilk günden beri çalışmalarımızda desteklerini gördüğüm il ve ilçe yönetimlerindeki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor, değerli Çorumlu hemşerilerime saygılarımla arz ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulunarak istifasını duyurdu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon
Ahmet duman 12 Aralık 2014 18:26

mhp nin ideolojisine yakışır, mensuplarını bilen,kucaklayan tepeden inme atanmışlarla değil geniş mutabakatın olduğu isimlerle devam etmesi faydalı olur.Günü kurtarmak yada ben yaptım oldu demek böyle sonuçlar doğuruyor.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam