MHP İL BAŞKANI ÇETİN ABD BÜYÜK ELÇİLİK YETKİLİSİNİ KABUL ETMEDİ

14 Nisan 2015 17:54
Videoyu Aç MHP İL BAŞKANI ÇETİN ABD BÜYÜK ELÇİLİK YETKİLİSİNİ KABUL ETMEDİ
A
a

ÇORUM MHP İL BAŞKANI ÇETİN: "Amerikalılarla görüşecek bir şeyimiz yok”dedi Randevu talebini kabul etmedi. ABD Ankara Büyükelçiliği İç Politika Uzmanı Natalie A. Oldani, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Çorum'da TBMM'de gurubu bulunan siyasi partileri de ziyaret etmek istedi.

 
ABD Ankara Büyükelçiliği İç Politika Uzmanı Natalie A. Oldani (5)
Siyasi Danışman Süheyla Tayla ile birlikte sabah saatlerinde Çorum’a gelen ABD Ankara Büyükelçiliği Siyasi Memuru Natalie A. Oldani, Çorum Valisi Ahmet Kara ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bir süre görüştü. Siyasi Memur Natalie A. Oldani, siyasi partilerden de randevu istedi. CHP randevu verirken ABD’li diplomata MHP’nin randevu vermediği ortaya çıktı.

MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Amerika Birleşik Devletleri Ankara Büyükelçiliği Siyasi Memuru Natalie A. Oldani’nin ziyaret talebini reddetmelerini “Amerikalılarla görüşecek bir şeyimiz yok” sözleri ile değerlendirdi. MHP Çorum İl Teşkilatı olarak ziyaret talebini geri çevirdiklerini ifade eden Bekir Çetin, “Kendilerine genel merkezimizle görüşmelerinin daha uygun olacağını ifade ettik” dedi.

 
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam