MHP İL BAŞKANI DEMİRAN BAYRAM MESAJI

1 Ekim 2014 21:41
Videoyu Aç MHP İL BAŞKANI DEMİRAN BAYRAM MESAJI
A
a

Türk milleti ve İslam Dünyası olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla muhtaç olduğumuz bu günlerde Allah’ın izniyle bir kez daha kavuşmuş olduğumuz Kurban Bayramı özellikle de sosyal yönüyle milletimizin dayanışma ruhunu perçinlemektedir

Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Kurban Bayramı gerek yapılan yardımlarla, gerekse gerçekleştirilen ziyaretlerle birliğimizi ve kardeşliğimizi yüzyıllardır güçlendirmektedir. Unutulmamalıdır ki her bayram millet olarak gönül almanın, kucaklaşmanın, kaynaşmanın bir vesilesidir. Bu mübarek günlerimiz dargınlıkların son bulacağı, çaresizliklere çare bulunacağı manevi değerlerimiz olarak sonsuza dek İslam Dünyası için birer umut ışığı olacaktır.

Elbette millet olarak temennimiz bütün bu birlik ve dayanışma ruhunun sadece bayram günleri ile sınırlı kalmaması, bayram ruhunu milletimizin her gün yüreğinin en derinlerinde taşımasıdır. Bayramlarımız Türk milleti arasına ekilmek istenen fitne ve nifak tohumlarının yeşermesine de mani olacaktır. Bayram günlerinin getirdiği bu ruh milletimizin topraklarımızdan nifak tohumlarını söküp atmasına da bir vesile olacaktır. Türk milleti olarak ay-yıldızlı bayrağımız altında huzur ve kardeşlik içinde dünyanın son gününe kadar öz vatanımız Anadolu’da daha nice bayramlar kutlayacağımıza olan inancımız sonsuzdur.

Elbette bu mübarek günlerde Doğu Türkistan’da, Irak’ta, Filistin’de ve daha dünyanın neresinde olursa olsun zulüm altında inleyen, bayramını bayram olarak kutlayamayan din kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmemeli, sadece manevi desteklerimizle kalmamalı, her türlü maddi fedakarlıklarla onların da bayramlarını huzur içinde kutlamaları için millet olarak elimizden geleni yapmalıyız. Duamız odur ki; kutlayacağımız bu bayram İslam dünyasının zulüm altında geçireceği son bayram olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam dünyasının Kurban Bayramını kutluyor, daha nice bayramları huzur ve mutluluk içinde kutlayabilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.


Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı

Uzm. Dr. Vahit DEMİRAN
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam