MHP’Lİ KADIN MASADAKİLERİ ŞOK ETTİ

30 Eylül 2015 20:55
Videoyu Aç MHP’Lİ KADIN MASADAKİLERİ ŞOK ETTİ
www.hitittv.com MHP’Lİ KADIN MASADAKİLERİ ŞOK ETTİ
A
a

Çorum’da partilerin adayları seçim çalışmalarına başladı. Ama şimdiye kadar, böyle bir lafı duyduğunuza şok olacaksınız, özellikle de son günlerde ki çıkışları ile olay olan partinin seçmeninden, edep yahu dedirtecek çıkış geldi.Olay iddiaya göre, Piribaba Çamlığı içerisinde bulunan cafe de meydana geldi. Bu kadar da olmaz dedirtecek olayda. Cafe de sohbet eden iki kişinin yanı

VİDEO HABER İZLE

İddiaya göre; Mhp’li bayan seçmenler masaları dolaşırken, ellerinde “Ülkenin Geleceğine Oy ver” yazılı Prof. Dr. Vahit Doğan Mhp Çorum Milletvekilinin broşülerini dağıtıyorlardı. O sırada içlerinden isminin Z.B. olduğu öğrenilen Mhp’li kadın seçmen broşürü masa da oturan iki kişinin yanına gelerek uzattıklarında “Sahte Peygamberi Koltuğundan İndirelim” demesi ile masa da oturan iki kişi şok oldular.

Masa da oturanlar kadının dediği ile şaşkınlık yaşarken, masa da oturan T.Ş. ve K.Y. kimden bahsediyorsunuz deyince, tabiki ‘Cumhurbaşkanı Tayyip’ten’ deyince, T.Ş. ve K.Y’de ‘Nasıl oluyor o?’ sorusuna MHP’li Z.B. “Ülkemiz ne hale geldi, dini kullanarak siyaset yapıyor” deyince T.Ş. adlı kişi MHP’li Z.B.’yi masasından uzaklaştırdı.

Olayın ardından MHP’li Z.B. masadan uzaklaşırken, kadının dedikleri karşısında şok olan T.Ş. polisi arayarak MHP’li Z.B.’den Cumhurbaşkanına Hakaret ettiği gerekçesi ile  şikayetçi oldu. Olayın ardından MHP’liler olay yerinden uzaklaşırken, kadın ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Gerçekleşen olayda çok sayıda kişi de kadının o lafı üzerine cafeden ayrıldılar.

MHP yönetiminden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, bu konuya ne açıklama getirileceği merak konusu oldu.

Haberin bütün detayları yarın  Röportajlar kanal19'da 

MHP’Lİ BAŞKANIN FÜTURSUZCA AÇIKLAMASI HALA AKILLARDA

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, teröre tepki yürüyüşünde yaptığı konuşmada İskilipli Atıf Hoca’ya ağır sözler söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde,Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Mhp’li Sözlü İskilipli Atıf Hoca’yı eleştirerek;”Milli mücadele döneminde de bu millet gevşek din adamları görmüştür. Şeyh Sayitleri, Seyit Rızaları, işbirlikçi İskilipli Atıf Hocaları görmüştür. Onlar gibi kalleş ve kancık ruhlu olmayın. Atatürk’ün arkasında olup milli mücadele için Anadolu’yu adım adım arşınlayan ve camilerde hutbe okuyan İslam alimi, İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif’i kendinize örnek alın” demesi üzerine kamuoyundan büyük tepki almıştı.

 

BEKİROĞLU; “O HAKARETLERİ AYNEN İADE EDİYORUZ”

Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, geçtiğimiz günlerde MHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talihsiz bir açıklamasına Çorum halkı olarak şahit olduklarını ve bu olayın kendilerini derinden üzdüğünü belirtti. Başkan Sözlü’nün birilerini överken Çorum’un yetiştirdiği önemli değerlerinden biri olarak kabul ettikleri İskilipli Atıf Hoca’ya haddini aşarak hakaretlerde bulunduğunu ifade eden Bekiroğlu, “Bu hakaretlerden dolayı kendisini kınıyoruz. Kesinlikle ilgili şahsın merhum hocamıza, müçtehid hocamıza söylemiş olduğu yakıştırmaları kendisine iade ediyoruz.” demişti.

 

AK PARTİ’YE GELİNCE DİN İSTİSMARCILARI ! 

Oysaki aynı durumu Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili adayları, 7 Haziran’da yapılacak genel seçim çalışmalarına Hıdırlık Camii’nde 20 Nisan 2015 günü dua ederek başlamıştı.

Sahabi kabirlerinin bulunduğu Hıdırlık Camii’ne yapılan ziyarete MHP Çorum Milletvekili adayları Vahit Kayrıcı, Aybüke Topçubaşı, Sami Çam ve Ali Akcan, MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal ve bazı partililer katılmış.

MHP Milletvekili adayları öğle namazına müteakip Hıdırlık’ta kurban kesmiş, yapılan duanın ardından seçim çalışmalarına başlanmıştı.

Bu haber bu kadar ses getirmedi ama, Paralel Yapı organları ve işbirlikçileri de 1 Kasım Seçimleri öncesinde Ak Parti’nin Hıdırlık Camiinden gerçekleştirdiği dualı seçim startı vermesi ise ‘dini istismar’ ediyorlar oldu.

121212122121221



*
*******************************************************************************************************

İddia edilen olaya başka bir haber sitesinin   Haberi .......
 

MHP’li kadınların çay sohbetine gözaltı şoku

 

560bf0814967842420acf954

Çorum’da MHP kadın kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettikleri iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Parti yönetiminin devreye girmesi ile işlem yapılmadı.

MHP Çorum Kadın Kolları yöneticileri ve milletvekili adayı Vahit Doğan’ın eşinin de bulunduğu 6 kişilik grup seçim çalışmaları için broşür dağıtırken kentteki bir çay bahçesinde mola verdi. Bir süre sonra kadın kolları üyelerinin yanına sivil polisler geldi ve devlet büyüklerine hakaret ettikleri iddiasıyla haklarında şikayet olduğunu söyledi. Polis MHP’li kadınları ifadelerini almak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürmek istedi. Bu sırada durumdan haberdar olan MHP il teşkilatı yöneticileri ve milletvekili adayı Vahit Doğan devreye girerek emniyet müdürünün talimatıyla gözaltı işlemini engelledi. Ancak yarın emniyet müdürlüğüne giderek olayla ifadelerini verilmesi istendi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır, parkta oturdukları sırada karşı masadan bir grubun kendilerinden şikayetçi olması üzerine polisin geldiğini öne sürdü. İddia edildiği gibi devlet büyüklerine hakaret etmediklerini belirten Kır, asılsız iddialarla suçlandıklarını savunurken şöyle dedi:

“Amacımız; sadece çay içmekti. Elimizdeki broşürleri masaya bıraktık. Çay içtik. Kalkacaktık ki birden ne olduğunu anlamadan polislerin geldiğini gördük. Polisler hakkımızda şikayet olduğunu söyledi. ‘Devlet büyüklerine hakaretten’ dolayı dediler. MHP kadın kolları olarak devlet kurumlarındaki insanlara kötü söz söylemeyi saygısızlık kabul ederiz. Bize bu yakışmaz. Bu baskılar karşısında yılmayacağız, yıkılmayacağız.”

MHP İl Başkanı Bekir Çetin ve milletvekili adayı Vahit Doğan da basın toplantısı düzenleyerek, açıklamalarda bulundu. Bekir Çetin, kadın kolları üyelerine yönelik provokasyon girişiminde bulunulduğunu söyleyerek, “Bu tip provokasyonlarla karşılaşmak bizi üzdü. MHP’yi kışkırtmaya çalışanların hevesleri boşa çıkacaktır. Kimse MHP’nin sabrını zorlamaya çalışmasın” diye konuştu.

_17-640x360

 

 

www.hitittv.com MHP’Lİ KADIN MASADAKİLERİ ŞOK ETTİ
Kaynak : www.kanal19tv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam