MHP’Lİ KADIN MASADAKİLERİ ŞOK ETTİ

7 Ekim 2015 14:56
Videoyu Aç MHP’Lİ KADIN MASADAKİLERİ ŞOK ETTİ
A
a

VİDEO RÖPORTAJ HABER İZLLE Çorum’da partilerin adayları seçim çalışmalarına başladı. Ama şimdiye kadar, böyle bir lafı duyduğunuza şok olacaksınız, özellikle de son günlerde ki çıkışları ile olay olan partinin seçmeninden, edep yahu dedirtecek çıkış geldi.Olay iddiaya göre, Piribaba Çamlığı içerisinde bulunan cafe de meydana geldi.

Haberin bütün detayları  Röportajlar www.hitittv.com'da


İddiaya göre; Mhp’li bayan seçmenler masaları dolaşırken, ellerinde “Ülkenin Geleceğine Oy ver” yazılı Prof. Dr. Vahit Doğan Mhp Çorum Milletvekilinin broşülerini dağıtıyorlardı. O sırada içlerinden isminin Z.B. olduğu öğrenilen Mhp’li kadın seçmen broşürü masa da oturan iki kişinin yanına gelerek uzattıklarında “Sahte Peygamberi Koltuğundan İndirelim” demesi ile masa da oturan iki kişi şok oldular.

Masa da oturanlar kadının dediği ile şaşkınlık yaşarken, masa da oturan T.Ş. ve K.Y. kimden bahsediyorsunuz deyince, tabiki ‘Cumhurbaşkanı Tayyip’ten’ deyince, T.Ş. ve K.Y’de ‘Nasıl oluyor o?’ sorusuna MHP’li Z.B. “Ülkemiz ne hale geldi, dini kullanarak siyaset yapıyor” deyince T.Ş. adlı kişi MHP’li Z.B.’yi masasından uzaklaştırdı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam