MHP MERKEZ İLÇEYE ERTUĞRUL ONAN ADAY

18 Aralık 2014 15:46
Videoyu Aç MHP MERKEZ İLÇEYE ERTUĞRUL ONAN ADAY
A
a

Hafta sonunda yapılacak olan MHP Merkez İlçe Kongresinde adaylığını açıklayacak olan MHP Merkez İlçe Başkan Adayı Ertuğrul Onan, yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

Onan açıklamasında; Ülkemizin kritik dönemlerden geçtiği şu günlerde, hem teşkilatlarımızın kongre süreci devam etmektedir, hem de genel seçimlere doğru gidilmektedir.

Bu zorlu süreçte ancak inanç, azim, kararlılık ve güçlü teşkilat yapılarıyla başarıya ulaşacağına inanmaktayım.


Uzun yıllardır yöneticilik yaptığım Milliyetçi Hareket Partisinin bu süreçte başarılı olması ve çok daha iyi yerlere gelmesi için her partilimizin üzerine görev düşmektedir. Kongreler ise birlikte karar alınan, temsil kadrolarımızın seçildiği şölenlerimizdir. Kongrelerden güçlü çıkan yapılar başarıya daha çabuk ve kolay ulaşırlar. Ülküdaşlarımızla yaptığımız istişareler, aldığımız olumlu beyanlar bizim motivasyonumuz olmuştur. Kadrolarımızın inşası noktasında her ülkücünün tavsiyesini almayı, bütün gönüldaşlarımızı dinlemeyi ve ülkücü tabanda karşılık bulmayı şiar edindik.

Bu duygu ve düşüncelerle adaylık açıklamamızı Cuma günü (yarın) saat 14:00’de Mhp İl Başkanlığı binasında yapacağız.Bu kutlu buluşmaya bütün gönüldaşlarımızı, partililerimizi ve hemşehrilerimizi davet ediyoruz.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam