MİSİAD’ın Çorum Şube Başkanı Ezer oldu

29 Ağustos 2014 00:01
Videoyu Aç MİSİAD’ın Çorum Şube Başkanı Ezer oldu
A
a

Genel Merkezi Ankara’da bulunan Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Çorum’da şube yapılanmasını tamamladı.

Genel Merkezi Ankara'da bulunan Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Çorum'da şube yapılanmasını tamamladı. Dernek yönetimi MİSİAD'ın Çorum Şube Başkanı olarak Gazetemiz İmtiyaz Sahibi, TSYD Çorum Şube Temsilcisi Selahattin Ezer'in atanmasını kararlaştırdı.

Kurulduktan sonra ilk Genel Kurulu'nu geçtiğimiz günlerde yapan Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde (MİSİAD) Genel Başkan Feridun Öncel güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilmişti. İlk Genel Kurul'un ardından MİSİAD Türkiye geneline yayılarak İllerde Şube başkanlarını belirlemeye başladı.

Çorum'da da kurulan Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Şube Başkanlığı görevine Gazetemiz İmtiyaz Sahibi, TSYD Çorum Şube Temsilcisi Selahattin Ezer'in atamasını yaptı. MİSİAD Çorum Şube Başkanı olarak atanan Ezer, MİSİAD'ın Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Feridun Öncel'in elinden mazbatasını aldı.

Mazbata töreninde MİSİAD Teşkilatlardan Sorumlu Altuğ Çankaya, Çorum Barosu Avukatlarından Derya Öztekin de hazır bulundu.
 
ÇORUM İÇİN GÜZEL BİR GELİŞME OLDU
 
Çok yakında Çorum’daki şubeleşme çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade eden MİSİAD Çorum Şubesi Kurucu Başkanı Selahattin Ezer, “MİSİAD Türkiye’nin yeni gücü olmaya hazırdır. Türk Ticari hayatına yeni bir yön vermek ve mukaddesatlarını her türlü ticaretin üstünde tutan işadamlarımızı bir araya getirmek öncelikli amaç ve gayemizdir” dedi. Ezer, tüm vatansever iş adamlarını bu çatı altında görmek istediklerini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Çorum için çok güzel ekonomik iş birliktelikleri yapılacağını vurguladı.
 
TÜRKİYE’NİN TANIDIK SİMALARI VAR
 
Bu arada, Genel Başkanlığını Feridun Öncel’in yaptığı Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinde çok dikkat çekici isimler var. Bu isimlerden bazıları Adıyamanlı iş adamlarından Manas Evleri projesinin mimarı Baran Gürsoy, Boran Otomotiv Grubundan Baki Ayan, Büyük Anadolu Otellerinin sahibi Gün Emre İçer, Arslanlar Grubun sahibi Hakan Arslan, Trabzon’un tanınmış iş kadını ve siyasetçilerinden Hayriye Nurcan Yazıcı, Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu.
 
AVUKATLARDA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
 
Derneğin Hukuk işleri komisyonu ise önemli birçok avukatı bünyesinde barındırıyor. Son dönemde isminden sıkça bahsedilen Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Kürşat Ergün, ceza davalarının aranılan ismi Meriç Ekin Kılıç, Türk Ocaklarının da avukatlığını yapan Dursun Yılmaz, genç avukatlardan Gencer Satılmış, Cankut Sarıtaş gibi isimler, Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneğindeki yerlerini aldı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam