Muhtarlardan Başbakan Davutoğlu'na Dosya

5 Kasım 2014 10:55
Videoyu Aç Muhtarlardan Başbakan Davutoğlu'na Dosya
A
a

AK Parti’nin haftalık olağan kurul toplantı sonrası, Çorum İl teşkilatı,muhtarlar ve Gençlik Teşkilatı Başbakanı ziyaret etti.

AK Parti’nin dün gerçekleştirilen haftalık olağan kurul toplantısına Çorum damgası vuruldu.

Çorum'dan Muhtarlar Derneği ve AK Parti Çorum Milletvekilleri Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı'nın organizesi ile AK Parti Grubu'na 100 muhtar ve AK Parti Gençlik Kolları'ndan 50 gençlik kolları üyesi katıldı.

Çorum'dan AK Parti Grubu'na katılan Gençlik Kolları Üyeleri'nin Başbakan ve Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun grup konuşması esnasında attığı tezahüratlar ile AK Parti grubuna damgasını vururken, 150 kişiyi aşkın Çorum heyetinin bugüne kadar AK Parti Grubu'na bir ilden aynı anda katılan en kalabalık gruplardan biri olduğu belirtildi.

Muhtarlar'dan Başbakan Davutoğlu'na dosya

Çorum Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Koca ve beraberindeki 100 muhtar Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya gelerek sorunlarına ilişkin bir dosya sundular.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Gençlik Kolları Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar'ın da bulunduğu heyet Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na köylerin sorunlarına ilişkin bilgilendirme dosyası takdim ettiler.

Davutoğlu ile hatıra fotoğrafı

Ankara'ya adeta çıkartma yapan 100 köy muhtarı ve 50 AK Parti gençlik kolları üyesi genç, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi tören alanında ayrı ayrı hatıra fotoğrafları çekindiler.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam