MURAT DEMİREZEN'İN CENAZESİNDE SEVGİ SELİ VARDI

4 Mayıs 2014 12:18
Videoyu Aç MURAT DEMİREZEN'İN CENAZESİNDE SEVGİ SELİ VARDI
A
a

Murat Demirezen Gözyaşları içinde sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Murat Demirezen'in cenazesi bugün saat:11.00'de Hitit Üniversitesi Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Ulu Cami'ye getirildi. Öğle Namazına Müteakip kılınan cenaze namazından sonra Hıdırlık Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye katılan isimler Çorum milletvekilleri Salim Uslu,Cahit Bağcı,Murat Yıldırım,Tufan Köse Ak 22.Dönem Ak Parti Milletvekili ve Murat Demir Ezen'in kayınbabası Remzi Çetin,Ak Parti İl başkanı Ahmet Sami Ceylan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse Çorum jandarma komutanı Yarbay Hakan Saraç,Rize valisi Nurullah Çakır,Çorum İl Emniyet müdürü Halil İbrahim Doğan ve çok sayıda Protokol ve Çorum halkının katılımıyla  gerçekleşti  .

Bisikletten düşmesi sonucu beyin kanaması geçiren Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün kayınbiraderi ,Konya milletvekili  Remzi Çetin'in damadı Murat Demirezen hayatını kaybetti.


Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde spor yaparken bisikletten düşen ve beyin kanaması geçiren Demirezen Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınmış daha sonra Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Burada yoğun bakım ünitesinde tutulan Demirezen’den üzücü haber dün akşam saatlerinde geldi. Demirezen’in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Pazar günü Ulu Camii de öğle namazına müteakip kılınan  cenaze namazının ardından Hıdırlık Mezarlığı’nda toprağa verildi.





www.hitittv.com çalışanları ve Genel Yayın yönetmeni Elvan Şimşek, Murat Demirezen’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam