MURAT YILDIRIM MECLİSDE POŞU DAĞITTI

18 Temmuz 2014 18:30
Videoyu Aç MURAT YILDIRIM MECLİSDE POŞU DAĞITTI
A
a

Türkiye Filistin Dostluk Grubu Başkanı Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, milletvekillerine Filistin poşusu dağıttı. Türkiye Filistin Dostluk Grubu Başkanı Murat Yıldırım TVNET canlı yayınında İsrail mallarına boykot çağrısında bulundu.

Milletvekilleri TBMM Genel Kurulu'na Filistin atkı ve poşuları ile girerek bir kez daha Filistin halkı ile dayanışma içerisinde olduklarını gösterdiler. 

Öte yandan TBMM'de bulunan 4 parti ortak bildiri yayınlayarak İsrail'in Gazze bölgesini saldırılarını şiddetle kınadılar.



1-2 : Türkiye Filistin Dostluk Grubu Başkanı Murat Yıldırım TVNET canlı yayınında İsrail mallarına boykot çağrısında bulundu.

3-4-5-6-7 Türkiye Filistin Dostuk Grubu Üyeleri, TBMM İnsan Hakları Komisyonu'nun Filistin gündemli özel oturumuna katılarak Filistin ve Gazze'de yaşananlara ilişkin komisyon üyelerine bilgi aktardılar.
Dostuk Grubu Başkanı Milletvekili Murat Yıldırım, yaptığı konuşmada, Gazze'de tam anlamıyla bir insanlık dramı yaşandığını ve İsrail'ni soykırım yaptığını belirterek, komisyon üyelerini canlı kalkan olmak üzere Gazze'ye gitme çağrısında bulundu.
İsrail mallarının boykot edilmesi çağrısı da yapan Yıldırım, "İsrail katliamları ile aslında kendi sonunu hazırlamaktadır" dedi. 
Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam