MÜSİAD GENEL KURULU’NA ÇORUM ÇIKARMASI

25 Nisan 2015 14:23
Videoyu Aç MÜSİAD GENEL KURULU’NA ÇORUM ÇIKARMASI
A
a

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı. 11 bin üye ve 46 bin işletmeyle Türkiye’nin en büyük STK’larından biri olan MÜSİAD’ın genel kuruluna aralarında Çorum’un da bulunduğu 4 bin iş adamı katıldı…

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD), 23. Olağan Genel Kurulu başladı. Haliç Kongre Merkezi’ndeki 23. Genel Kurulda MÜSİAD’ın yeni yönetim kurulu belirleniyor. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genel Kurula, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Abdoulaye Wade, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yurt içinden ve yurt dışından olmak üzere MÜSİAD üyesi toplam 4 bin kişi katıldı.

AİLENİN BÜYÜK BULUŞMASI

MÜSİAD yönetiminin kuruluşundan bu yana başkan ve yönetimlerini kurumsal değerler çerçevesinde seçtiğini belirten MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Genel Kurullarının yönetim seçimi olmaktan çok, büyük ailenin ortak mesajlarının dillendirildiği büyük buluşmalar olarak değerlendirdi. Olpak, “Bu buluşmalarda ekonomiden siyasete, Türkiye ve dünya gündemine dair görüş ve düşüncelerinin, eleştiri ve çözüm önerilerinin paylaşıldığı etkin bir platformdur” dedi.

11 BİN ÜYE 46 BİN İŞLETME

5 Mayıs 1990′te İstanbul’da kurulan MÜSİAD, artık çeyrek asırlık bir sivil toplum örgütü. Hem yurt içi hem yurt dışında büyüyen MÜSİAD, 11 bini aşan üyesi ve sahip olduğu 46 bin işletmeyle ülke ekonomisine omuz veriyor. Türkiye’de 86; dünyada ise Çin’den ABD’ye Hollanda’dan, Senegal’e, Güney Afrika’dan Kolombiya’ya kadar 72 ülkede 164 noktada temsil edilen MÜSİAD, bu yıl Karaman, Seydişehir, Cidde, Ordu, Bakü, Moskova, Tokyo, Boston ve Lion şubeleri ile yeni coğrafyalara açılmayı planlıyor.

KONGREYE ÇORUM’DAN YOĞUN KATILIM

Kongreye, Çorum’dan MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahit Ahmet Köksal ve Genç MÜSİAD Başkanı Alper Tığlı ile birlikte çok sayıda sanayici ve iş adamı da katıldı. MÜSİAD Çorum Şubesi eski Başkanı, AK Parti İl Başkanı Avukat Rumi Bekiroğlu ile AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu da kongreye katılan isimler arasında bulunuyor. Ayrıca, Tapu Kadastro Genel Müdürü Çorumlu hemşerimiz Davut Güney de kongrede hazır bulundu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam