NECİP UYGUR AK PARTİ’DEN ADAY OLDU

19 Şubat 2015 01:59
Videoyu Aç NECİP UYGUR AK PARTİ’DEN ADAY OLDU
A
a

TSO’DA MECLİS BAŞKAN VEKİLİ Çorum’un tanınmış iş adamlarından İkram Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necip Uygur, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu…

AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren içerisinde yer alan ve bir dönem disiplin kurulu başkan yardımcılığı görevinde bulunan Necip Uygur, ticari tecrübesinin yanı sıra siyasi deneyimini de bu kez Milletvekili olarak memleket için kullanmayı amaçlıyor. Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmaya karar veren başarılı işadamı Necip Uygur, yarın parti binasında düzenleyeceği basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayacak ve ardından da resmi müracaatını yapacak.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili, MÜSİAD Çorum kurucu üyesi ve disiplin kurulu üyeliğini de sürdüren Necip Uygur, bunların yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşunda görev alıyor. Yılların verdiği bilgi, birikim ve tecrübeyi memleketine hizmet için milletvekili olarak kullanmayı amaçladığı için böyle bir karar aldığını söyleyen İşadamı Necip Uygur, “Şu ana kadar siyasetin çok farklı noktalarında hizmetlerde bulundum. Artık memleketim için de birikim ve tecrübelerimle hizmet etmek adına Ak Partiden Çorum Milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Çorum’un AK Parti iktidarında tüm Türkiye’nin olduğu gibi çok önemli hizmetler aldığını anlatan Necip Uygur, kendisinin de Çorum’a hizmet etmek ve AK Parti iktidarıyla gelen hizmetlere katkıda bulunmak için bu göreve talip olduğunu dile getirerek, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bizler de bu göreve talip olurken, ilimize daha büyük hizmetler getirmeyi, çıtayı daha da yükseltmeyi düşünüyoruz. Başvurumuzun değerlendirir ve aday olarak açıklanırsak, işimizde gösterdiğimiz titizlik ve başarıyı, memleketimize hizmet noktasında da göstereceğiz. Bu uğurda önce Allah’a, sonra ak partimize, ve Liderimiz Başbakanımız Prof Dr Ahmet Davutoğlu’na ,Çorumlu hemşerilerime ve kendimize güveniyoruz.

Önemli olanın insanlığa, ülkeye hizmettir. Allah bizim elimizle insanlığa hizmet etmemizi murat ederse bu gerçekleşecektir. Bizim için hizmette mevkii de önemli değildir. Tepeden tabana kadar her mevkii mukaddestir. Konumumuz ne olursa olsun, Allah nasip ederse bu görevde de iş yaşamımızdaki gibi ilkeli, gayretli ve heyecanlı bir şekilde çalışmalar yapacağıma olan inancım tamdır.”
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam