OKA BU GÜN ÇORUM'DA TOPLANDI

31 Temmuz 2015 16:22
Videoyu Aç OKA BU GÜN  ÇORUM'DA TOPLANDI
www.hitittv.com OKA BU GÜN TEMMUZ 2015 AYI TOPLANTISINI ÇORUM'DA YAPTI
A
a

VİDEO HABER TIKLA İZLE Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı31 Temmuz 2015 tarihli (OKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin'in Başkanlığı'nda Çorum'da toplandı. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Temmuz 2015 ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Çorum Anitta Otelde saat 14:30'da yapıldı.

 Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin'in  Başkanlık ettiği OKA Yönetim Kurulu Toplantısı'na Çorum

Valisi Ahmet Kara, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çorum

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ile diğer


yetkililer katıldı.



 OKA Yönetim Kurulu Başkanı Amasya Valisi Çomaktekin, 2015 yılı Temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı için Çorum'da olduklarını ifade eden Çomaktekin,Çorum valisi Vali Ahmet Kara ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye ev sahipliği için  teşekkür etti.

Amasya Valisi Çomaktekin, toplantının basına açık kısmında yaptığı konuşmasından bazı başlıklar.

"Bölgemizde başta kamu kurumlarımız, yerel yönetimlerimiz, üniversitelerimiz, sivil toplum kuruluşları, özel sektör ve diğer sosyal/ekonomik aktörlerin birbirleriyle işbirliğini geliştirilerek bölgemizin gelişmesini sağlamak ve bu gelişimi sürdürmek amacıyla çalışmalar yürütmekte olan Kalkınma Ajansının "2015 yılı Temmuz ayı Yönetim Kurulu" toplantısını gerçekleştirmek ve Kurulun gündemindeki konulan görüşmek üzere toplanmış bulunuyoruz.

Bölgemizin sosyo-ekonomik ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, değişen ulusal ve uluslararası rekabet koşullarına bölgemizin daha iyi uyum sağlama yeteneğinin geliştirilmesine katkı sağlamak için Kalkınma Ajansımız ve ilgili kurumlarımız tarafından çeşitli faaliyetler ve projeler yürütülmektedir.

Kurulduğundan buyana Ajansımız eliyle doğrudan yürütülen projelerle veya Ajansın mali destekleriyle uygulanan KOBİ projeleri ile özel sektörün desteklenmesi, aynı şekilde Ajansın mali katkılarıyla Belediyelerin ve il özel idarelerinin turizm ve çevre altyapısının geliştirilmesi için desteklenmesi, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da çeşitli altyapı projeleri, kümelenme, lojistik, insan kaynaklarının geliştirilmesi ve dezavantajlılara yönelik altyapı geliştirme projeleri gibi konulardaki faaliyet ve projelerin desteklenmesi uygulamaları her yıl hem sayısal olarak ve hem de çeşit olarak artarak devam etmektedir.

Bu günkü toplantımızda 2016 yılında uygulanacak mali destek programlarının konuları ve kapsamları hakkında yürütülmekte olan hazırlık çalışmaları ile halen yürütülmekte olan mali destek programlarında sağlanan ilerlemeler detaylı olarak ele alınacaktır. Ayrıca 4 ilimizde bulunan yatırım destek ofislerinin faaliyetleri ve sektörlere yönelik teşvik ve bilgilendirme çalışmaları da gözden geçirilecektir." dedi.



www.hitittv.com OKA BU GÜN TEMMUZ 2015 AYI TOPLANTISINI ÇORUM'DA YAPTI
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam