ORTAKÖY’E 2015 MODEL İTFAİYE ARACI GELDİ

4 Ocak 2016 22:11
Videoyu Aç ORTAKÖY’E 2015 MODEL İTFAİYE ARACI GELDİ
A
a

Türkiye Belediyeler Birliği, Çorum’un Ortaköy Belediyesi’ne 300 bin TL değerinde 2015 Model İtfaiye Aracı hibe etti…

AK Parti Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri ile yıllardır kendi itfaiye aracına hasret Ortaköy’e Türkiye Belediyeler Birliği tarafından itfaiye aracı hibe edildi.

Ortaköy Belediyesi önünde itfaiye aracı faaliyete geçirildi. Tören; AK Parti Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın katılımı ile yapıldı. Törene Ceylan’ın yanı sıra; Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Mustafa Uysal, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

Törende açılış konuşmasını AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan yaparken, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir de bir konuşma yaptı. İsbir, 56 yıllık bir ilçe olduklarını, ilk kez yeni bir itfaiye aracı kullanacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından itfaiye aracına binen Ceylan, aracı inceledi. Daha sonra araç hizmete açıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 1 Kasım seçimlerinin ardından ilk ilçe ziyaretini Ortaköy’e yaptıklarını belirterek, “Elimiz boş gelmedik” dedi. 1 Kasım seçimlerinde Çorum’da oy kullanan her üç kişiden ikisinin AK Parti’ye oy kullandığını dile getiren Ceylan, 7 Haziran’dan sonraki yaşanan süreci “Fetret Dönemi” olarak değerlendirdi. %50 gibi güçlü bir oy oranıyla iktidar olduklarının altını çizen Ceylan, Ortaköy’e yapılan futbol sahasının yılsonunda açılışı yapılacağını duyurdu.

Öte yandan Çorum­-Ortaköy arasına yapılacak olan a tipi asfalt yol projesinin ilk 35 kilometresinin proje çalışmasının tamamlandığını, kalan 25 kilometrelik yolun ise proje çalışmasının devam ettiğini bildiren Ceylan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2006’dan beri aktif siyasette sizlerle birlikteyiz. O günden bugüne kadar 
Ortaköy hem şahsımın hem de partimizin yanında oldunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

1 Kasım seçimleri öncesinde Türkiye’nin istikrara ve güvene kavuşması gerektiğini ifade ettik. 7 Haziran’dan sonra yaşadığımız bu fetret dönemini atlatmamız gerektiğini söyledik. Sonuç itibariyle sizlere bizler kendimizi iyi anlattık ve sizler bize güvendiniz. 1 Kasım’da AK Parti’yi iktidar yaptınız. %50 gibi bir oyla iktidar olduk. Ortaköy’de iki kişiden biri, Çorum’da da üç kişiden biri oy vererek bizi onurlandırdı.

Bizler milletvekilleri olarak, Ankara’da görevimize başladık. Sizlerin yüzüne bakabilmek için, karşınızda dimdik durabilmek için, 
Çorum için, Ortaköy için elimizden geleni yapacağız. Yeter ki birlik olalım ve beraberliğimizi koruyalım. Emin olun dört yıl sonra Ortaköy bambaşka bir yer olacaktır. Bir belediye başkanlığı seçimi geçirdik. Eski dönem belediyesi, yıllardır o içme suyu şebeke borularını değiştirmemiş. O borulardan sular içildi. Şimdi o borular değişti. Tertemiz su içiyorsunuz. Bu sene bitmeden kilit taşı sorunu kalmayacak. Aynı şekilde futbol sahasını da yıl sonunda açmayı planlıyoruz. Çorum­-Ortaköy arası ilk 35 kilometrelik yolun proje çalışması bitti ve ikinci 25 kilometrelik yolun proje çalışması devam ediyor. O da bittiği an a tipi dediğimiz yol Ortaköy’lülerle buluşacak.
1

2

3

11

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam