Osman Pamukoğlu ve Haydar Baş CHP'den aday mı ?

6 Eylül 2015 08:52
Videoyu Aç Osman Pamukoğlu ve Haydar Baş CHP'den aday mı ?
A
a

Vatan Partisi ile ittifak için görüştüğünü açıklayan CHP'nin ittifak arayışlarına HEPAR ve Haydar Baş'ın BTP'siyle devam ettiği iddia ediliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek arasında gerçekleşen sürpriz görüşme kulisleri hareketlendirmişti. İstanbul’da yapılan görüşmede Perinçek’in “1 Kasım’a ittifaklarla gidilse iyi olacaktır” dediği, Kılıçdaroğlu’nun da desteğe açığız cevabını verdiği öğrenilmişti.

OSMAN PAMUKOĞLU CHP'DEN ADAY

CHP'nin ittifak görüşmeleri için teklif götürdüğü bir diğer isim de Osman Pamukoğlu. Terör olayları ile ilgili sert çıkışlarıyla ve başörtüsüyle ilgili söylediği skandal sözlerle tanınan Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) kurucu genel başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu iddiaya göre CHP listesinden aday gösterilecek.
 

HAYDAR BAŞ DA CHP'DEN ADAY OLACAK İDDİASI

Oyunu artıramaması halinde koltuğunun sallanacağı iddia edilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun Haydar Baş'ın partisi Bağımsız Türkiye Partisi'yle de ittifak için görüşeceği iddia ediliyor.

Cumhurbaşkanlığı adayı görüşmelerinde Kılıçdaroğlu, "İş aş Haydar Baş" sloganıyla hafızalara kazınan Haydar Baş'ı ziyaret etmişti.

Görüşmenin ardından konuşan Kılıçdaroğlu,“Prof. Dr. Haydar Baş ile ilk defa karşılaşıyorum. Entelektüel seviyesi çok yüksek bir şahsiyet. Çok faydalı bir görüşme oldu” demişti.

Mustafa Kemal'in 7 yaşında hafız olduğunu iddia eden Haydar Baş'ın ittifak teklifi gelmesi halinde CHP'den aday olması bekleniyor.


İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i "PKK'ya yardım etmek"le suçlayan Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'na yanıt geldi.

Perinçek ve Pamukoğlu birbirine girdi!

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu 1 Kasım 2014 tarihinde partisinin resmi internet sitesinde yayınlanan yazısında İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında bazı iddialara yer verdi. Pamukoğlu yazısında; “1998 yılında PKK ’ya silah ve para yardımı yapmakla suçlanıp hakkında dava açılmadı mı? Aynı tarihte Terörle Mücadele Yasası çerçevesinde 14 ay hapis cezası alıp yatmadı mı?” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam