Oy ve Ötesi adlı oluşum Çorum'da da Şaibe projesini yürütecek

30 Mayıs 2015 00:00
Videoyu Aç Oy ve Ötesi adlı oluşum Çorum'da da  Şaibe projesini yürütecek
www.hitittv.com Oy ve Ötesi adlı oluşum Çorum'da da Şaibe projesini yürütecek
A
a

Video Haber İzle... Gezi olayları sonrası kurulan Oy ve Ötesi adlı oluşumun bu seçimlerdeki şaibe yaratacak çalışmaları. Seçim sonuçlarını tartışmalı göstermek için “Saydıraç” adında bir de proje bulmuşlar.Söz konusu oluşum Çorum’da da bu seçimlerde faaliyet gösterecek.

Seçim günü yaklaştıkça tartışmalar, tahminler hem hızla artıyor hem de çeşitleniyor.

Tehditler, iftiralar ortaya çıkıyor.


Ve son 1 buçuk yılda yaşanan olayların gölgesinde bir seçime gidiliyor. Gezi olayları, 17-25 Aralık hadiseleri, yolsuzluk tartışmaları, çözüm süreci, başkanlık sistemi…

7 Haziran’da sandığa gidecek olan kararlı seçmen zaten partilerin hedefinde değil. Siyasi partilerin asıl etkilemeye çalıştığı kararsız seçmen. Kararsız seçmen de dediğim gibi şu son 1 buçuk yılın gölgesindeki olaylarla gidecek sandık başına.


Sonuçlar ne olur onu tahmin etmek zor. Belki yapılan anketler değerlendirilebilir. Ama konumuz o değil. Asıl konumuz 7 Haziran yaklaştıkça seçime şaibe karıştırmak isteyenler.


Hemen örnek verecek olursak, Gezi olayları sonrası kurulan Oy ve Ötesi adlı oluşumun bu seçimlerdeki şaibe yaratacak çalışmaları. Seçim sonuçlarını tartışmalı göstermek için “Saydıraç” adında bir de proje bulmuşlar.

Söz konusu oluşum Çorum’da da bu seçimlerde faaliyet gösterecek. Tamamı gönüllü ve sözde siyasi partilerden bağımsız gençlerden oluşuyor Oy ve Ötesi grubu.


Seçimlerin şeffaf ve demokratik bir şekilde gerçekleşmesi için Çorum’da da sandık nöbeti tutacaklarmış. Bakalım 7 Haziran günü gerçekten seçimin demokratik geçmesi için mi çalışacaklar, yoksa seçimlerde kaos mu yaratacaklar?

www.hitittv.com Oy ve Ötesi adlı oluşum Çorum'da da Şaibe projesini yürütecek
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam