ÖZHASEKİ: "KÜLCÜ CAMİLERDEN SORUMLU BELEDİYE BAŞKANI GİBİ"

23 Ekim 2015 05:44
Videoyu Aç ÖZHASEKİ: "KÜLCÜ CAMİLERDEN SORUMLU BELEDİYE BAŞKANI GİBİ"
A
a

VİDEO HABER İZLE: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Haseki, Diyanet Sen Çorum Şubesi tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen yemeğe katıldı. AK Parti Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve sendika üyelerinin de hazır bulunduğu yemekte Haseki, bir konuşma yaptı.

TÜRKİYE'de “ASKERİ VESAYET REJİMİ VARDI”

Türkiye’deki askeri vesayetin AK Parti iktidarında sona erdirildiğini dile getiren Haseki, “Türkiye’de askeri vesayet rejimi vardı. Bizler seçeriz onlar beğenmediğinde göndermek için elerinden geleni yaparlardı. Rahmetli Menderes’i astılar. Ne günahı vardı. Niye asıldı. Bebek davası, köpek davası. Bu davalarda itibarı sarsmaya çalıştılar. Sonrasında Milliyetçi muhafazakar ne kadar hükümet varsa hayatlarını zehir eden bir yapı vardı. AK Parti hükümetlerine de bu kötülükleri yaptılar.

Türk Silahlı Kuvvetleri bizim göz bebeğimiz onun işini yapması gerekiyor. Siyasete müdahil olmaması gerekiyor. O yapı bizim seçtiğimize hayatı zehir ediyordu. İşte bizim dönemimizde bu sona erdi. İnançlar üzerindeki baskı kaldırıldı. Kardeşlik pekişti, dostluk pekişti” ifadelerini kullandı.

Mehmet Özhaseki Çorum'a girişte büyük bir cami gördüm ve arkadaşlarıma sordum. Duydumki Çorum'a yakışan bu caminin yardımına yine Muzaffer Külcü  belediyenin bütçesinden katkı yapıp bitirmiş. Başkan şimdide 14 Mahalleye 14 Mescid planlıyor.

Muzaffer Külcü Camilerden sorumlu Belediye Başkanı gibi olmuş dedi.





Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam