PARALEL FİLMİN ÇORUM SEYİRCİSİ

8 Nisan 2015 16:31
Videoyu Aç PARALEL FİLMİN ÇORUM SEYİRCİSİ
A
a

Pazar günü Çorum'da bir Sinemaya gittim. Vizyona geçtiğimiz hafta giren “Selam: Bahara Yolculuk” filmi, Fethullah Gülen cemaatinin paralel yapının yurtdışı ayağını nasıl kurduğunu anlatan bir yapım. ‘Hizmet’ adı altında Orta Asya’ya giden bir öğretmenin Samanyolu dizileri tadındaki hikayesi ...

Sinemaya girdim saat : 20:55 film 21:00'da başlıyor koltukların %95 boş 

Salon görevlisi yerimi gösteriyor bana.Ben salon görevlisine diyorum ki koltuklar boş ağbim ben istediğim yere oturayım diyorum.Görevli bana gazeteci ağbim koltuklar dolu diyor rezevasyonlu diyor. Nasıl diyorum 5 dakika var filmin başlamasına diyorum...abi birazdan görürsün diyor...

film başlıyor... Gözlerime inanamıyorum.

Ailesini çoçuğunu cemaat evlerinde kalan öğrenciler bir anda sinemayı dolduruyorlar.....Hayret hayret baktım film başladı sinemaya gelenlere önceden sinema biletleri dağıtılmış.  

Peki neden film başladıktan sonra filme geliniyor.
Tanınmalarından mı korkuyorlar.Sinema biletlerini kimler dağıtışmış olabilir. Çorum Cemaat yapılanmasında olan ticaret yapanlar ve Cemaat üyeleri öğrencilerine,velilere,İşyerinde çalışan personellerine filme gidilmesi için emir verildi,gitmeyenler ise fişlenmiş olababilir bilgisi veriliyor.

Örgüt Türkiye  genelinde kendi arasında bunu hep yapıyor.Çorumun parelel  yapılanması kendi arasında  kendinden olanlar ve olmayanları temizliyor...


Ancak, bu filmin perde arkasında yaşananları bilmek herkesin hakkı! 

Gelin neler yaşandığına tek tek bakalım! 

Filmin çekilmesi talimatı doğrudan Pensilvanya’dan geldi. Yapımcı Mehmet Haluk Örgün, Samanyolu eski Ankara temsilcisi. Yönetmen Hamdi Alkan. Senarist Erkan Çıplak. Yapımcı arkadaş mart ayı başında Pensilvanya’ya gitti. Orada görüşmeler yapıp, talimatları aldı ve yardımcılarına aktardı. Kendisi şu anda bile ABD’de. 

Verdiği talimatlar şöyle: Salon satış noktaları sıkı tutulsun. Mutlaka zorunlu toplu satışlar yapılsın. Toplu bilet alanlar isimleriyle birlikte bilet koçanlarını muhafaza ederek örgüte teslim etsin. Bu şekilde, ‘bilet aldım’ diye yalan söyleyenler tespit edilecek.  

Filmin ilk 3 dakikalık bölümünde Pensilvanya’daki ismin Altunizade’de yıllarca kaldığı FEM Dersanesi'nin 5. katının görüntüleri var. Bu katla ilgili Pensilvanya’dan özel haberler yapılması talimatı da verildi. Filmde, 5. katı neredeyse kutsal emanetler gibi abartıp süsleyerek anlatmak amacındalar. Bir anlamda kişi kültü yaratmak istiyorlar. 

Ak Parti içinde hala kripto parelelciler var  bunları suyüzüne çıkarmak ve deşifre etmek gerekir. 7 Haziran seçimlerine kadar önemli atama noktalarında  olanların görev yerlerinin değiştirilmesi gerekir.. 


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam