PARALEL YAPIYA YÖNELİK OPERASYON ÇORUM'DA VAR MI?

14 Aralık 2014 10:07
Videoyu Aç PARALEL YAPIYA YÖNELİK OPERASYON ÇORUM'DA VAR MI?
A
a

Emniyet ekipleri, İstanbul'da ve bazı illerde Paralel Yapı'yla ilgili gözaltı operasyonu başlattı. Haber merkezimize çok sayıda okuyucu ve Takipcilerimizden Telefon ve Mesajlar geldi . Türkiye genelinde yapılan Operasyon da Çorum ayağı var mı ? Genel Yayın yönetmenimiz Elvan Şimşek araştırdı.

Emniyet ekipleri, İstanbul'da ve bazı illerde Paralel Yapı'yla ilgili gözaltı operasyonu başlattı.

Çorum'da basın yayın daki görevli arkadaşalarımız la görüştük ve emniyet muhabiri arkadaşlarımzla görüşmelerimizde Çorum'da herhangi bir operasyon söz konusu değil.....



Paralel yapıya yönelik emniyet ekipleri eş zamanlı olarak İstanbul ve bazı illerde operasyon başlattı.







Emniyet mensupları bu sabah saatlerinde İstanbul merkezli 12 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden araçlarla kalabalık gruplar halinde polisler çıkış yaptı.

DİZİ EKİBİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında Samanyolu TV'de yayınlanan ''Sungurlar'' dizisinin yönetmeni Engin Koç Van'da gözaltına alındı.

Yine Samanyolu TV'de yayınlanan ''Sungurlar'' ve ''Tek Türkiye'' dizilerinin yapımcısı Salih Asan ise Eskişehir'de gözlatına alındı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER

Eskişehir'de sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda, kentte çekimleri süren Samanyolu TV'nin Sungurlar dizisinin yapımcısı Salih Asan ile yönetmeni Engin Koç, emniyet güçleri tarafından evlerinden alınarak, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Koç ile Asan, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. İfadeleri alınan Koç ve Asan, daha sonra polis tarafından İstanbul'a nakledildi.

Samanyolu Televizyonu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın da gözaltı kararı sonrasında emniyete gittiği öğrenildi.

Bir grup polis ise Zaman gazetesi binasına girdi. 

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın ise evinde arama yapıldı. Dumanlı hakkında da gözaltı kararı olduğu belirtiliyor.

32 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI VAR

Operasyon kapsamında 32 kişi hakkında gözaltı kararı bulunuyor. Şu ana kadar ise 8 kişi gözaltına alınmış bulunuyor.

EVİNDE BULUNAMADI

Ankara'da 1 polis hakkında gözaltı kararı olduğu, söz konusu polisin de adresinde bulunamadığı bildirildi. Zanlı'nın adresinde olmadığı tespit edildi. Emniyet mensubunun yakalanması için çalışma sürdürülüyor.

İDRİS BAL DA DESTEK İÇİN GELDİ

İdris Balı'nda aralarında yer aldığı bir grup vatandaş ise destek olmak için Zaman Gazetesi önüne geldi.








 


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam