R.BEKİROĞLU, HEMŞİRELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

12 Mayıs 2015 10:53
Videoyu Aç R.BEKİROĞLU, HEMŞİRELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
A
a

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, hemşirelerin haftasını kutladı. Sağlık sistemlerinin olmazsa olmaz asli unsurlarından insanları sağlığına kavuşturmak için gece gündüz demeden her koşulda büyük özveriyle görev yapan, kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren hemşirelerin bu özel günlerini kutladığını belirten Bekiroğlu, şöyle dedi...

“Dünyamızın en önemli varlığı olan insanın mutluluk ve refah içinde daha uzun yaşaması bütün devletlerin kuruluşların temel hedefleridir. Bu hedefin gerçekleşmesi ise bireyin doğum öncesinden başlamak üzere profosyonel ellerden alacağı iyi bir sağlık hizmetine bağlıdır. Tıp mesleği özveri ve sabrı içinde barındıran kutsal bir meslektir. İnsan sağlığını korumanın temel alındığı bu mesleğin her aşamasında yer alan sağlık çalışanlarımızda şüphesiz ki sorumluluk bilinciyle görevlerini icra etmektedirler.

İnsanın yaşam sürecinin her evresinde farklı biçimde gereksinim duyduğu bakım iyileştirme destekleme ve bilgilendirme gibi sağlığı kapsayan her türlü sürecin karşılanmasını sağlayan temel sorumluluğu vatandaşlarımıza sağlığını koruma bilincini vermek toplumun sağlık seviyesini yükseltmeye yardımcı olmak hastalıkların tedavisindeki aşamalarında yer almak olan hemşirelerimiz ahlak ve vicdan çerçevesinde görevlerini yerine getirmektedirler. Temel ihtiyaçlarımızdan olan sağlığımıza cevap veren personeller içinde en önemli meslek grubu hemşirelerdir. Hemşirelik güç çalışma şartlarını gerektiren özveri sabır hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir. Diğer mesleklerde olduğu gibi toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili şefkatle yapılan bir meslektir. Hemşirelerimiz dil din ırk ayrımı gözetmeksizin birey aile ve topluma sağlığını kazandırma için gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tekrar saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tüm hemşirelerimizin günlerini kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam