Ramazan Sokağı’nda Sait Çamlıca’dan gençlere nasihat

2 Temmuz 2014 22:06
Videoyu Aç Ramazan Sokağı’nda Sait Çamlıca’dan gençlere nasihat
A
a

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl Atatürk Lisesi bahçesinde düzenlen Ramazan Sokağı etkinliklerinde eğitimci-yazar Sait Çamlıca bir ülkenin en büyük hazinesinin o milletin çocukları ve gençleri olduğunu söyledi.

Ramazan Sokağı etkinliklerinde her akşam bir ünlü isim sahne alıyor. Etkinliklerin en son konuğu ise eğitimci yazar Sait Çamlıca oldu. Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Çorum Belediyesi NFK Gençlik Merkezi Koordinatörü Mahmut Yabacıoğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte konuşan Sait Çamlıca, “Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize anne, baba ve öğretmenler olarak hepimiz sahip çıkmalıyız. Velilerimiz hep çocuklarından şikayetçi oluyorlar. Aslında zamanın çocuklarına ulaşmak için yetişkinler olarak bizlerin uğraşması gerekmektedir. Bir milletin ön önemli hazinesi ne yer altı ne de yer üstü kaynaklarıdır. En önemli hazinesi o milletin çocukları ve gençleridir. Bu günün çocuğuna bugünün şartlarıyla, bugünün kurallarıyla ulaşmaya hep beraber kafa yormalıyız.” dedi.

Çocuklara ve gençlere okuma alışkanlığı kazandırılması gerektiğini söyleyen Sait Çamlıca, “Bunu yaparken veliler olarak çocuklarımıza örnek olmalıyız.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de program sonunda yaptığı konuşmada Sait Çamlıca’nın programının çok faydalı geçtiğine inandığını söyledi. Çamlıca’nın Türkiye Cumhuriyeti'nin karşısındaki paralel yapılanmadan onun dışındaki ülke ile ilgili kurulan tuzaklardan çocukları, gençleri ve bizleri uyarıcı mesajlar verdiğini söyleyen Zeki Gül, “Ülkenin temeline dinamit koyan hangi cenahtan, hangi gruptan olursa olsun tehlikelere dikkat çeken tüm gazeteci, eğitimci ve bu konudaki üstadlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam