RUMİ BEKİROĞLU MİRAÇ KANDİLİ MESAJI YAYIMLADI

15 Mayıs 2015 01:28
Videoyu Aç RUMİ BEKİROĞLU MİRAÇ KANDİLİ MESAJI YAYIMLADI
A
a

Çorum AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu; Tüm insanlara rahmet elçisi olarak gönderilen ve Peygamberlik zincirinin son halkasını oluşturan sevgili Peygamberimiz(S.A.V.)efendimizin Miraç mucizesi vesilesiyle sayılı gecelerden birisi olan Miraç Kandilini idrak edecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bekiroğlu mesajında; Feyiz ve bereketin coştuğu gecelerimizden biride Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir. Peygamberimizin hayatı içinde önemli bir yeri olan Miraç, Allah’ın Sevgili Resul’une sunduğu ilahi bir ihsandır. Miraç mucizesi biz Müslümanlar içinde ilahi rahmetler ve lütuflarla doludur. Miraç olayının biz Müslümanlar için en önemli sonuçlarından birisi hiç şüphe yok ki dinin direği olan namazdır.

Namaz bizlere bir Miraç hediyesidir. Onun içindir ki namaz müminin olmuştur. Miraç Kandili müminler için af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşabilmenin bir vesilesidir. Bu gece ulvi bir gecedir. Böyle müstesna bir gece vesilesiyle Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)e vahiy edilen insanlığı mutluluğa götürecek prensipleri de hatırlamak lazım bu mübarek geceyi gaflet içinde geçirmemeli, ibadetle Allah’a karşı şükran borçlarımızı ödemeliyiz. Namaz kılmalı, kuran okumalı, Allah’tan af ve bağış dilemeliyiz. Yoksullara kimsesizlere yardım ellerimizi uzatmalıyız. Anne, babamızı ziyaret edip dualarını almalıyız. Dostlarımızla tebrikleşmeli, sevgi ve saygı duygularımızı perçinlemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle hem şehrilerimizin ve tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini en içten dileklerimle kutlar, insanlığa barış huzur ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam