SAADET PARTİSİNDEN ARİF ERSOY'A AĞIR ELEŞTİRİ

22 Şubat 2015 22:07
Videoyu Aç SAADET PARTİSİNDEN ARİF ERSOY'A AĞIR ELEŞTİRİ
A
a

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz Ak Parti'den Çorum Milletvekili Aday Adayı PRF DR Arif Ersoy için ağır sözler söyledi...

SAADET PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ORHAN SAKINMAZ'IN YAZILI BASIN AÇIKLAMASI 

Sayın Arif Ersoy konusu ise şöyledir, kuruluşunda büyük emeği olan Milli Görüş Camiası olarak Sayın Arif Ersoy un Akp ye Millet Vekili olmak için başvurmasını kendi adına üzüntü ile karşılamış bulunuyoruz. Eğer bu karar kendisine aitse Akp konusunda Arif Beyin duruşunu ve söylemlerini sağır Sultan bile duymuştur , üstüne bir kelime bile eklemek uygunsuz olacaktır.

Ersoy un kararının  altında sadece kendi tercihinin olmadığını yaşanan olaylar açıkça göstermektedir , Siyasette Tecrübeli bir konumda olan sayın Ersoy un verdiği bu kararı Akp nin üst kademesinin daveti üzerine kendisine verilen garanti çerçevesinde almış olduğunu düşünüyoruz. Milli Görüş Davası bu planların uygulanışını en son Numan Kurtulmuş ve ekibi üzerinde görmüştür. Akp yi destekleyen Dış Mihraklar Milli Görüşün önünü kesebilmek için çakma bir Milli Görüş meydana getirmeye çalışmaktadır.

Uygulanan politikalar ve gidilen yol bu yalanı açıkça gün yüzüne çıkarınca Akp tabanının kayacağı tek Adres Saadet Partisinde bir takım oyunlar hayata geçirmiş, Saadet Partisi ele geçirilemeyince başarısız Kurtulmuş ve ekibi Akp tarafından sahiplenilmiştir. Başarısız olan plana rağmen, Bu sahiplenme ile Akp, tabanına olayı zaten onlar bize geliyor diye lanse ederek , Adil Bir düzenin tekrar kurulamayacağı algısını tabanına başarıyla işlemiştir . Lakin zamanla Devletin getirildiği nokta o kadar sıkıntı verici boyutlara ulaşmıştır ki Özellikle Akp tabanında ve tüm Halk çevresinde Milli Görüşün önce Ahlak ve Maneviyat sloganı hasretle söylenilmeye başlamış, Gençlerin , kadınların , emeklinin , işçinin , çifcinin ise Adil Düzen talepleri yüksek sesle söylenildiği duyulmuştur .

Akp elindeki cansız çakma Milli Görüşe hareket ve Can vermeye hayal satmaya çıkmıştır . Nasıl 2023 boş bir hedefse Akp nin tabanını tutmak için çıktığı sahte Milli Görüş oluşturma hedefi de bir o kadar boştur.  Akp eğer hayırlı bir hizmet yapmak istiyorsa ve bu konuda samimi ise bizler Adil Düzeni onların adına Türkiye ye kuracak sağlam sadık vefakar cefakar ve İnançlı bir ekibi hemen şimdi kurmaya ve karşılıksız göreve vermeye hazırız.

Akp, Milli Görüş içindeki Neferleri ayartmakla Milli Görüşe çelmeler takmakla kendi dağılmasını bir zaman erteleyebilir ama iflası çok fazla gizleyemeyecek kendisine kalkan yaptığı Milli Görüşten kopan Kadrolarla Anavatan partisinin hazin sonuna hızla kavuşacaktır . Sayın Ersoy başta olmak üzere Numan ve ekibinin Akp tararafın dan bir umut olarak sarılması Akp nin elindeki en büyük imkanlara rağmen yeni bir nesil yeni bir kadro yetiştiremediğinin açık bir göstergesidir .

Maalesef samimiyet olmayınca Bereket hasıl olmuyor , Para ve İktidar Saadet getirmiyor , yığınla kalabalık içinde yalnızlık çekmektedirler , Çıkmaz bir yolda uzatmaları oynamaktadırlar, son olarak şunun açıkça bilinmesini istiyoruz , Milli Görüş Dünya eksenli Maddiyatçı bir hareket değildir , eğer öyle olsaydı dört kez Partisi kapatıldığı , defalarca darbelere maruz bırakıldığı , Bölündüğü ve yetiştirdiği öncülerini kaybettiği halde ayakta kalamaz, saydığımız maddelerden birisi bile sonumuz olurdu , ama Milli Görüş maneviyatçı Kutlu bir harekettir , böyle olduğu için, saydıklarımız ters bir sonuç meydana getirmektedir .

Maddiyatçı ile Maneviyatçı üzerindeki sebebler ters sonuçlar doğurur , bunu Batı Merkezli düşünen kafalar çözemez bu yüzdende üzerimizde asla umduklarını bulamayacaklardır , Milli Görüş için azlık ve ya çokluk diye bir kavram yoktur , eğer bu Millet İnançlarına bağlanır , Batıl düşünce ve korkularından sıyrılabilirse 7 Haziran Seçimlerinin en güçlü Favorisi Saadet Partisidir, Halkımız nasıl İnanıyorsa o Şekilde yönetilecektir, bunu kimse önleyemez, İslam Birliğine inanıyorsa bunu Halkımıza mutlaka yaşatacağız , Avrupa Birliğine inanıyorlarsa bunu bizden ayrılan arkadaşlarımızın da içinde olduğu Akp Avrupa Birliğine giremeseler de çıkardıkları yasa ve kanunlarla Avrupa Birliğinin yaşantısını ve sonuçlarını milletimize mutlaka yaşatacaklardır.

Milli Görüş tüm İç ve Dış engelleri başarıyla aşmış taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır , Milli Görüşün önündeki tek engel maalesef Kendi içinden yetişmiş olan küçük bir azınlıktır. Milli Görüş sabırla ve azimle bu engeli de mutlaka aşacak İmana ve azme sahiptir , saygılarımla......                                                                                                                                                




Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam