Şahin Nakliyeci esnafından üniversite öğrencilerine burs sözü

27 Mayıs 2014 16:32
Videoyu Aç Şahin Nakliyeci esnafından üniversite öğrencilerine burs sözü
A
a

Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum’da faaliyet gösteren nakliyeci esnafının sorunlarını masaya yatırdı.

Oda üyeleri arasındaki kaynaşmaya, birlik ve beraberliğe oldukça önem veren Oda Başkanı Tahsin Şahin, düzenlediği istişare toplantıları ile de meslekleri ile ilgili sorunları dinlemeyi ihmal etmiyor.

Tahsin Şahin, dün de kamyoncular garajında faaliyet gösteren nakliyeci esnafının sorunlarını yetkili ağızlardan dinledi. Nakliyeciler ve Komisyoncular Derneği Başkanı Bünyamin Aydemir ve çok sayıda nakliyeci esnafının katıldığı toplantıya ayrıca Oda Yönetim Kurulu üyeleri Recep Gökgüney, Yakup

Torun, Hamit Kaya, Satılmış Ağar ve Arap Ali Altınkeser ile Denetim Kurulu üyeleri Metin Hodul ve Mehmet Kılıç da eşlik etti.

Toplantıda mevcut kamyoncular garajının yeterli olmadığını ifade eden nakliyeci esnafı, yeni kamyoncular garajına taşınmayı arzu ettiklerini ifade ederek, garaj sorununun biran önce çözüme kavuşturulmasını beklediklerini dile getirdiler.

Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de, garaj sorunu ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile sürekli istişare olduklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü Bey, siz değerli kamyoncu ve nakliyeci esnafımızın garaj sorununu yakından takip ediyor. Gönlünüz rahat olsun. Belediye Başkanımızın her sorunun üstesinden geldiği gibi bu sorunu da en kısa zaman da çözüme kavuşturacağına inanıyorum” dedi.

Fiyat tarifeleri üzerinde de istişarede bulunan nakliyeci esnafı ayrıca Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’in talebi üzerine 2014-2015 eğitim öğretim döneminde üniversite öğrencilerine burs verme sözü verdiler.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam