Salim Uslu, “İskilip’in Darbesi Falan Değil”

16 Temmuz 2014 12:28
Videoyu Aç Salim Uslu, “İskilip’in Darbesi Falan Değil”
A
a

Uslu, "İskilip Devlet Hastanesi’nin inşaatının müteahhidine fesih ihtarı çekildiğini ifade ederek yasal sürenin beklendiğini söyledi"

İskilip gündemine dair açıklamalarda bulunan TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu, yapımı duran İskilip Devlet Hastanesi’nin inşaatının müteahhidine fesih ihtarı çekildiğini ifade ederek yasal sürenin beklendiğini söyledi.

Uslu açıklamasında, “Doğru İskilip Devlet Hastanesi durdu. Hatta müteahhitte kaçtı. Yurt dışında olduğu söyleniyor. Bu İskilip’in darbesi falan değil. Bu bizim yediğimiz bir darbedir. Ben iyi bir müteahhidim burayı ben yaparım diyen adam, bizi de bakan yardımcımızı da sağlık bakanlığımızı da, devleti de kandırmıştır, dolandırmış gitmiştir. Burada hangi milletvekilinin sorumluluğu var. Hangi kafayla beni suçluyorsun. Peki İskilip’e mahsus bir olay mı? Hayır. Alaca’da hastane 3 defa ihale edildi. Müteahhide fesih ihtarı çekildi. Fesih ihtarı çekilmesi bizim açımızdan, zaman kazanmak açısından iyi bir şey. Şimdi yasal süreyi bekliyoruz. Yasal süre tamamlandıktan sonra, kaldığımız yerden yeniden devam edeceğiz. Biz yapsatçı değiliz. Bunu yazan çizen eğer bizi yapsatçı zannediyorsa biz yapsatçı değiliz. Yasal süre tamamlanır tamamlanmaz hastanemizi biran önce yapacağız. Hastaneyi biran önce yapıp açmasını biz bilmiyor muyuz?” şeklinde konuştu. 
Kaynak : www,hitittv.com/iskilipliyim.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam