SALİM USLU ÇESOB'U ZİYARET ETTİ

8 Ekim 2015 08:37
Videoyu Aç SALİM USLU ÇESOB'U ZİYARET ETTİ
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesi ÇESOB’u ziyaret ederek, Birlik Başkanı Yalçın Kılıç’tan esnaf ve sanatkarın sorunları hakkında bilgi aldı…

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç’ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Salim Uslu, 13 yıllık AK Parti iktidarında esnafın rahat nefes aldığını söyledi ve rakamlar vererek yapılan hizmetleri bir bir anlattı.

Yazar kasa fırlatılan dönemi AK Parti iktidarının unutturduğunu vurgulayan Milletvekili Uslu, “Şuan da piyasa seçim sonuçlarına endekslenmiş durumda. Siyaseten farklı tercihleriniz mutlaka olacaktır ama Türkiye bir gemi ve hepimiz bu gemide yol alıyoruz. Gemi şuan itibariyle su alıyor fakat bu suyu boşaltabilmemiz için yeniden istikrar şart. Gemi batarsa hepimiz boğuluruz. Krizlerle muhatap olmamamız için mutlaka istikrardan yana tavır almalıyız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, emekli esnaftan kesilen SGDP priminin artık alınmayacak olmasının sevindirici bir gelişme olduğunu ayrıca kaybolmaya yüz tutmuş meslek erbaplarına sağlanan vergi muafiyetinin ise sanatkarı ayakta tutacağını kaydetti. Başkan Kılıç ayrıca Çorum esnaf ve sanatkarlarının, odaların ve birliklerinin içinde bulunduğu sorunları bir dosya haline getirerek Milletvekili Salim Uslu’ya takdim ederken, 1 Kasım seçimlerinde de başarılar diledi.

Ziyarette ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Yönetim Kurulu üyeleri Duran Ongu, Ömer Latif Akdağ, Lütfi Barut ve Necmettin Uzun, ÇESOB Genel Sekreteri Yakup Arslan ile Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ve Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşgun hazır bulundu.

salim uslu çesob ziyaret (4)

salim uslu çesob ziyaret (2)

salim uslu çesob ziyaret (3)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam