SALİM USLU'DAN ÇORUM'A 1.500 KİŞİLİK YENİ İSTİHDAM PAKETİ

10 Eylül 2015 07:27
Videoyu Aç SALİM USLU'DAN  ÇORUM'A 1.500 KİŞİLİK YENİ İSTİHDAM PAKETİ
A
a

Salim Uslu, İŞKUR’un Toplum Yararına Program kapsamında ilave 1.500 kişilik istihdam sağlayacağını duyurdu...

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İŞKUR’un Toplum Yararına Program kapsamında ilave 1.500 kişilik istihdam  sağlayacağını duyurdu. Uslu, söz konusu proje çerçevesinde 2010 yılından bugüne kadar Çorum’a aktarılan kaynağın 60 milyon lirayı geçtiğini ifade etti

Çorum’a 2015 yılında  kamu kurumlarına 950 kişi, ağaçlandırma çalışmaları için de 1.000 kişilik istihdam sağladıklarını belirten Uslu, “Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında ilave 1.500 kişilik istihdam ile bu yıl 3.500 kişiye yakın hemşehrimize çalışma imkânı sağlamış olacağız. Devletimizin imkânlarını en iyi şekilde Çorum’a kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İşsizlik oranı Türkiye ortalamasının yaklaşık yarısı olan ilimize sağlanan istihdam ile işsizlik minimize edilirken, 20 milyon liranın üzerinde ödeneğin kente gelmesi hem ekonomimize hem de kamu hizmetlerinin artışına önemli katkı sağlayacaktır ” dedi.

Önümüzdeki günlerde Çorum İŞKUR İl Müdürlüğü’nce bildirilecek takvim çerçevesinde müracaatlar alınarak 1.500 kişiye 9 ay süreli istihdamın Kurban Bayramı sonrası başlayacağı bildirildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam