SALİM USLU'DAN ÇAĞRI MERKEZİ TEŞEKKÜRÜ

8 Aralık 2014 20:43
Videoyu Aç SALİM USLU'DAN ÇAĞRI MERKEZİ TEŞEKKÜRÜ
A
a

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyarette Genel Müdür Aydın’a Çağrı Merkezi talebine destek verdiği için Çorumlular adına teşekkürlerini ifade eden Uslu, “Desteklerinizle ağırlıklı bankanıza hizmet veren Turkcell Global Bilgi Şirketi Çorum’da Çağrı Merkezini açtı. 2 Kurs dönemi tamamlanarak 47 kişinin istihdamı sağlandı. Halen 75 kişi kursa devam etmekte, 17 Aralık itibariyle 50 kişinin kursu tamamlanarak istihdamı sağlanacak. Kursiyerlerin işe başlamasıyla toplamda 120 kişinin istihdamı sağlanmış olacak. Destek ve katkılarınız için Çorum adına teşekkür ederiz” dedi.

Daha önce Organize Sanayi Bölgesine açılan Asisstt Çağrı Merkezinde şu an 340 kişi istihdam edilmekte ve 150 kişi de kurs görmektedir. Kursiyerlerin işe başlaması ile iki Çağrı Merkezi Çorum’da 600 kişinin üzerinde istihdam sağlanmış olacak. 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam