SALİM USLU'NUN CUMHURİYETİN 91. YIL KUTLAMA MESAJI

29 Ekim 2014 12:05
Videoyu Aç SALİM USLU'NUN CUMHURİYETİN 91. YIL KUTLAMA MESAJI
A
a

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Uslu kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Uslu kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91.yıl dönümünü coşku ve kıvançla idrak ediyoruz. Geçen 91 yılda Türkiye’nin yarınları öncü bir ülke ve cazibe merkezi olarak kucaklayacağının da işaretidir.

Cumhuriyetimizin kazanımları, bir asra yaklaşan zaman diliminde kat ettiği mesafe, ülkemizin bölgesindeki ve dünyadaki saygın konumu, şüphesiz hepimiz için büyük bir iftihar vesilesidir. Ülkemizin ekonomi, demokrasi, hukuk, kültür, siyaset alanlarında gerçekleştirdiği dönüşümler büyük bir zihniyet değişikliğini de beraberinde getirmiştir.

Cumhuriyetimizin en belirgin özelliği, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olmasıdır. Bu temel nitelikler, bölgemizde yaşanan gelişmeler göz önüne alındığında; Türkiye Cumhuriyeti’nin daha başlangıçta ne kadar sağlam temeller üzerine kurulduğunu ortaya koymaktadır. Türkiye’nin gelişmiş bir demokrasi haline gelmesi için, temel hak ve özgürlüklerin genişletilmesinin, hukukun üstünlüğünün güçlendirilmesinin taşıdığı önem aşikardır. Demokrasimizin kalitesinin yükseltilmesi, ülkemizde gerçek barış ve huzurun yakalanmasının yanı sıra, istikrar, refah ve güvenliğin de teminatı olacak Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet hedefi Yeni Türkiye vizyonumuz ile yakalanmış olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” dedi.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam