SALİM USLU "İSTİKRAR SÜRÜYOR,ÇORUM BÜYÜYOR"

Politika 28 Temmuz 2013 22:01
A
a

AK Parti İl Danışma Meclisinin Anvatar Otelde gerçekleştirilen toplantısına katılan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu açıklamalarda bulunarak Hava alanı ve Tren yolu meselelerini kendilerine soranların AK Partiyi yıpratmak için yaptıklarını dile getirdi.

Bugün saat 18.30 sıralarında Anvatar Otelde gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan TBMM İdari Amiri Salim Uslu, Havalaalanı ve Tren Yolu meselesini soranların kendilerini yıpratmak ve vurmak isteyenlerin işi olduğunu söyledi. Açıklamalarda bulunan Uslu, “AK Parti bir gönül hareketidir. Partimizin kuruluş yıldönümünde de Ankara’ya sağlam verilerle gidilmelidir.

Biz bu partide kendimizi profesyonel siyasetçi olarak hiçbirimiz görmedik. Çünkü profesyonel siyasetçiler siyaset esnaflığı yaptı ve bu millet onları tarihten sildi. Biz vaatlerde bulunan değil yaptıklarını söyleyen bir partiyiz. Çorum’un havaalanı meselesi siyasi değil teknik bir karardır. Merzifon’dan İstanbul’a günde 1 sefer uçuş yapılırken havaalanına gidiş mesafesi de yapılan yollarla kısaltılmaya çalışılıyor.  Aslında havaalanı ve tren yolu meselesini soranlar ve isteyenler bizi vurmaya ve yıpratmaya çalışanların işidir. Havaalanı sorunu büyük ölçüde halledilmişken tren yolunun da etüt çalışmaları tamamlandı ve finans sorunu kaldı. Finans sorunu çözülünce de Çorum’dan tren yolu geçecektir.

Şimdiye kadar Çorum için yaptıklarımız arasında önemli bir sorun olan kampus meselesini de çözdük. Polis Okulu meselesini de çözdük. Ancak biz bu işleri yaparken kimse bize bir teşekkür dahi etmedi. Bizi eleştirenlerin derdi sorunları peş peşe sıralayıp bizi yargılamaya çalışmalarıdır. Eleştiri yapılırken siyasi kaygı, heves ve hesapla yapılınca iyi niyetli olmuyor.

Siz bu işleri yaptınız diyen ve teşekkür edenler iyi niyetini belli ediyor. Çorum yatırımcılar açısında da gelişmekte olan bir il. Çevre iller arasında da yatırama en müsait il Çorum’dur. Biz önümüze sunulan sorunları çözdükçe adeta oyuncakları alınmış gibi sorun yaratmaya devam ediyorlar. Kimseyi AK Partiyle oyuncak gibi oynamasına izin vermeyeceğiz. Çünkü siyaset polemikle değil hizmetle yapılır” şeklinde konuştu.

 

Mısırda yaşanan darbeye ilişkin açıklamalarda bulunan Salim Uslu sert konuştu. Uslu, “Ülkemiz bir çözüm sürecinin içerisinde ve çok şükür 7-8 aydır şehit haberleri gelmiyor. Çözümü çözümsüzlüğe dönüştürmek isteyenler var. Bir dönem ülkemizde sandıkla gelen sandıkla gider diyen aydınlarımız Mısır’da yaşanan darbeyle sandıkla gelenlerin silahla gittiğine seyirci kalıyor. İşporta aydınları Mısır’da yaşanan katliamlara karşı gıkı çıkmıyor.

Gezi Parkı olaylarında da bizi başarısız göstermeye çalıştılar. Çünkü bu hükümet birilerinin kaynağını kuruttu. Koç gurubu eylemcilere otellerinin kapısını açtı her türlü desteği sağladı. Kemal Kılıçdaroğlu bugün bir açıklama yapmış K.K, Koç grubu için görevimizi yapacağız diyor. Elbette yapacaklar. Dün onlar görevini yaptı bugünde siz onlar için görevinizi yapacaksınız. Ama bu millet size cevabı sandıkta gösterecektir. Bu partiyi ve bu toplumu yaşatmak için bizler ahlaklı davranmak zorundayız ve dünyanın her yerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimize dua etmeyi unutmayalım” şeklinde  açıklamalarda bulundu.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam