SANCAKTAR ESNAFINDAN ERDOĞAN’A TAM DESTEK

4 Ağustos 2014 18:45
Videoyu Aç SANCAKTAR ESNAFINDAN ERDOĞAN’A TAM DESTEK
A
a

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Türk Milletinin kendisi gibi düşünen, yaşayan ve hareket eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçerek Çankaya’ya çıkacağını söyledi.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.


Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, belirledikleri program dahilinde dün de Sancaktar Caddesi ve civarında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretine Mustafa Köse’nin yanı sıra Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Ayhan Boyraz, Feridun Batan, yönetim kurulu üyeleri Cemal Bıyık, Mehmet Eren, Mustafa Külcü ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Döngel ve İsmail Tekçam katıldı. Esnafların oldukça samimi ve sıcak ilgisiyle karşılanan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ağustos seçimlerinde Başbakan ve AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.

İLK TURDA CUMHURBAŞKANI OLACAK

Cumhura, reisini seçme hakkının Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti tarafından sağlandığını belirten Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, 10 Ağustos günü de milletin kendisi gibi düşünen, yaşayan ve hareket eden Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğine inandığını söyledi.

Sancaktar Caddesi esnafı da 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini belirterek, “Bizim için bu seçim Cumhurbaşkanlığı seçiminden öte, Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçimdir. Bize kendi Cumhurbaşkanımızı, başkaları tarafından empoze edilmeden kendi irademizle seçme imkanı sunan Recep Tayyip Erdoğan’a 12 yıldır memleketimize yaptığı hizmetlerin de bir teşekkürü niteliğinde gereken desteği vermek millet olarak bizim boynumuzun borcudur. Bu nedenle Pazar günü vereceğimiz oylarla Başbakanımızı ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceğiz inşallah” şeklinde konuşarak desteklerini bildirdiler.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam