SEBAHAT TUNCEL ÇORUM'DA HDP'LİLERE SESLENDİ

7 Ağustos 2014 10:54
Videoyu Aç SEBAHAT TUNCEL ÇORUM'DA HDP'LİLERE SESLENDİ
A
a

HDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, Çorum’da Halk toplantısına katılarak Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş’a destek istedi. Aşık Mahsuni Şerif Parkı’nda düzenlenen halk toplantısında konuşan Tuncel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Çatı adayı Ekmeleddin İnsanoğlunun aynı zihniyetten beslendiklerini söyledi.

Güncel Haber / Yusuf Çınar


Tuncel, yaptığı konuşmasında “ Üç aday var. Birisi Recep Tayyip Erdoğan, birisi Ekmeleddin İhsanoğlu, diğeri ise Selahattin Demirtaş,  sizler Recep Tayyip Erdoğan’ı çok iyi tanıyorsunuz. 12 yıldır iktidarda, onu sizler uyguladığı politikalardan da tanıyorsunuz. Hele hele kadınlar olarak kadın erkek eşit değildir diyerek, her gün üç kadının ölümüne neden olması binlerce kadının tacize uğraması, size başbakanı anlatmama gerek yok. Bu ülkeyi soyup soğana çevirmesinden onu çok iyi biliyorsunuz.
 
Diğer aday ise çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, ona çatı adayı diyorlar. Peki! Kim? Bu çatı adayın altında, yan yana gelmeyecek kesimler.

 CHP, MHP, BBP yani sağ mı sol mu belli değil, Muhafazakârmıdır belli değil, İhsanoğlu, şuana kadar tanımıyoruz. Seçim kampanyalarınca uyguladığı politikalardan tanıyoruz. Ama İhsanoğlu eşinin dediği gibi Recep Tayyip Erdoğan’ın aile dostudur. Kısacası kadın sorununa yaklaşımı aynı. Kürt ve ailevi yaklaşımı aynı birisinin adı Ekmelettin İhsanoğlu Diğerinin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır. İkisi de aynı zihniyetten besleniyorlar” dedi.
 
Türkiye’nin toplumu kucaklayan bir cumhurbaşkanına ihtiyaç olduğunu belirten  Tuncel, “Bu amaçla Demirtaş’a destek için il il geziyoruz. Halkımızın sorunlarını yakından bilen bir partiyiz. Bu sorunların çözümü de bizimle olacaktır. Demirtaş’ın konuşmalarını dinleyen her yurttaşımız Demirtaş’ın kesinlikle ülkenin gerçeklerini dile getirdiğini, kendilerinin düşünüp söyleyemediklerini ifade ettiğini belirtiyor” diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam