ŞEVKİ YILMAZ'DAN CHP-MHP VE SAADET PARTİSİ'DE NASİBİNİ ALDI

24 Mayıs 2015 23:37
Videoyu Aç ŞEVKİ YILMAZ'DAN CHP-MHP VE SAADET PARTİSİ'DE NASİBİNİ ALDI
www.hitittv.com 7 / 24 İnteraktif haber sitesi 1 2
A
a

VİDEO HABER :Çorum Memur sen İl başkanlığının işbirliğinde “Türkiye’nin dünü bugünü yarını” konulu konferans Devlet tiyatro salonunda düzenlendi. Konferansın konuşmacısı Eski Milletvekili, Rize Belediyesi eski Başkanı İlahiyatçı Şevki Yılmaz, “Yolsuzluklar konusunda en son konuşacak olan CHP ve MHP’dir”dedi. Saadet Partili arkadaşlarıma sesleniyorum aklınızı başınıza alın dedi

Video Haber İzle

Dün akşam Çorum Devlet Tiyatro Salonunda  düzenlenen Konferansa Çorum   Memur  Sen İl başkanı Ahmet  Saatci,Çorum Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu,Çorum İl Müftüsü Mehmet Aşık ,Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterl Ömer Sobacı,Çorum KYK müdürü Erol Kavuncu,Çorum Turizm İl Müdürü Ali Özüdoğru ve çok sayıda davetli katıldı.

 “Türkiye’nin dünü bugünü yarını” konulu konferans Devlet tiyatro salonunda düzenlendi. Konferansın konuşmacısı Şevki Yılmazın  konuşmalarında satırbaşları.

 

Arapça da 3 kelimenin birbirinin aynısı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Ummun, ummetin ve imamun. Um, çocuğun anasına denir. Ummet, anası hayatta olan topluluk demek. İmamun ise toplumun anası demek. Allah belediye başkanlarını, başbakanları, cumhurbaşkanlarını baba kökünden tarif etmemiş. Çünkü ananın rahmeti daha fazla. İdareciler, ana gibi topluma merhametli olsun diye Allah ana kökünden hitap etmiş. Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki; bu Tayyip bey ağlıyor.


 Tabi sen ana değilsin ki ağlayacaksın. Ümmetin derdiyle dertlenen ağlar. Ümmetin anası ağlar. Bu ümmetin anasını 1908’de öldürdüler. Ümmet 100 yıldır üveydir. Irkçılık maskelerine bürünerek bu ümmeti paramparça ettiler. Osmanlı cihan devletini yok ettiler. İsrail devletini kurmak için iki cihan harbi çıkaracağız dediler. 50 senede küçük İsrail, 100 sene sonra büyük İsrail’i kuracağız dediler. 50 yıl tuttu. Osmanlı devletinden sonra Türkiye devleti kuruldu. Keşke bu devleti rahat bıraksalardı. Türkiye devleti hem madden hem de manen çökertilmek için savaş başlatıldı. Yunanın yapmadığı gavurluğu bu millete yapmaya başladılar. Kurbanlar verdik. Bizim en büyük partimiz Türkiye olmalıdır. Türkiye partilerimizin önündedir. Tarikatlarımızın, cemaatlerin önündedir… Türkiye olmazsa o parti, o tarikat ne işe yarar. En büyük mal vatan malıdır. İktidar birazcık faizi düşürdü mallarınızın değeri arttı. 1986’da ne güzel barış vardı. En kötü iktidar iktidarsızlıktan iyidir. En kötü devlet devletsizlikten iyidir. Dünyanın ikinci yurdu burasıdır. Şehirlerin anası Mekke’dir. 2. Şehir ise Şırnak’ın Cizre ilçesidir. Onun için Anadolu çok önemli yer. Bu güzel vatan giderse Kabe’de gider ve bir daha Müslümanların ayağa kalkma şansı yok. Kimse Türkiye’yi yenemez. Çünkü Türkiye’nin gitmesi demek kıyametin gelmesi demek.” Şeklinde konuştu.

İSTANBUL FETHİNİN NEDENLERİ

İstanbul’un fethinin müjdelenmesinin iki sebebinin olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Birincisi Dünyadaki sömürge ortadan kalksın diye. Peygamberler sömürgeler ortadan kalksın diye gönderilmiş liderlerdir. İstanbul fethiyle Roma yıkıldı. Dünya nüfusunun 4’te üçü doğuda yaşar. Nimetlerin de 4’te üçü doğuda, 4’te biri batıda. Allah adil. Bu dengeyi bozan var. Osmanlı bu dengeyi bozanlarla savaşan bir devletti. Fatih’in İstanbul’u fethi bir çağın kapanıp öbür çağın açılışıdır. Dünya nöbetinin tek başına devralındığı tarih. O tarihten itibaren dünya da aç sefil insan yok. Genç Türkiye’de ayağa kalmasın diye savaştılar.” Dedi.

ÖLÇÜMÜZ KUR’AN OLMALI

Bu gün birçok ülke de yangının olduğunu aktaran Yılmaz, “Suriye, Doğu Türkistan, Irak, Filistin’de yangın var. Neden? Çünkü biz Allah’ın dinini kurban ettik. 100 yıl Cumamızı Pazara kurban ettik. Kur’an-ı kerimi rafa kaldırdık, maalesef kabirlere kurban ettik. Kur’an-ı kerim kadir gecesi indi. Ölçümüz Kur’an olmalı. Kur’an insanoğlunun ölçü kitabıdır, ölü kitabı değil.” diye konuştu.

TÜRKİYE’Yİ KİMSE YENEMEZ

Türkiye’yi kimsenin yenemeyeceğinin altını çizen Yılmaz, “Allah her zaman bu ülkenin çobanını gönderiyor. 1926’da 16 milletvekilini astılar. Cehenneme Hazırlama Partisi’ni kınayın. Aklınızı başınıza alın. 1930’da deneme partisi kurdular. Halk bıkmıştı CHP’den. Kurdukları istiklal mahkemelerinde idam edilenlerin sayısı belli değil. Allah bunların eline kimseyi düşürmesin. Bu sefer Adnan Menderes bayrağı devraldı. Geldiği tarih kolay bir tarih değil. Bayram namazı kılacak adamı milletvekili yapmadılar o dönemler. Öyle bir Türkiye var geldi ve 10 sene bu İttihat Terakki’lere, Osmanlı Devletini yıkanlara 10 yıl dayanabildi. Büyük mücadele verdi. Menderes ile bizim suçlarımız aynıdır. Gelecek hafta ölümünü rahmetle anacağımız o büyük adam Necmettin Erbakan hocamıza bayrağı devrederken,  28Şubat’taki işlediğimiz suçlar, Menderes’in suçlar ile aynıdır.” Şeklinde konuştu.
 
MUHALEFETE AĞIR SÖZLER

Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü; “Birçok Mahkemeye girdim. Bunların temel nedeninde ise Osmanlı’yı methetmemdir. Ben Osmanlı’nın torunu değilim. Ben Osmanlı’nın oğluyum. Benim babam Osmanlı vatandaşı. 15 Yaşına kadar Osmanlı Nüfus Cüzdanını kullanmış. Ondan sonra da Türkiye cüzdanı kullanmış. Ben şimdi babama savaş mı açayım. Osmanlıyı yok ettiler ve çok büyük intikam aldılar. Osmanlı Ailesi’ni sormasını canıyla ödedi menderes. Kaç kişi biliyor. Gece yarısı pijamalarla kovuldu Osmanlı ailesi. Hatta o zamanki Şehzadeler dedemiz Fatih için, Ürdün’e yani batıya değil de doğuya gönderin bizi en azından dediler. Ama onlar doğuya değil batıya göndereceğiz dediler. Çünkü batılılar öyle istiyor dediler. Vallahi o gün CHP’nin yaptığı gavurluğu, Rus Çarı, Şeh Şamile yapmamıştır. Osmanlı şehzadeleri 30 yıl Paris’te dilendi gençler. Bu MHP’ye mi bu CHP’ye mi oy vereceksiniz? MHP’ye giden gençler bilmez. Türkiye’de Osmanlı’yı yıkan parti bu partidir. CHP, MHP’den doğmuştur. Nede kurulmuştur? Selanik’te Türk Ocaklarında. Sol o zaman yok ki. Ve kurucusunun ismi de,

 12 Eylül ile darbe üstüne darbe. Ama hareket hiç durmuyor. Hocamızı yasakladılar. Bizden birini getirdiler, Özal Allah rahmet eylesin. Bizden diye zannettiler, o da sağ gösterdi sol vurdu. Dediler buda aynıymış. Onu da şehit ettiler. Tekrar biz geldik 28 Şubat’ta. Refah nasıl kuruldu hepiniz biliyorsunuz.  Memur memnun. Köylü memnun. Esnaf memnun. İlk defa denk bütçe olmuş. Denge bozulmuş. İlk defa faizler düşürülmüş. Ve 28 Şubat’ı da Fransa’da, bütün dünya masonlarının 14 Şubat’ta aldığı kararla yıkmaya karar verdiler. Belgelerin hepsi mevcut. 14 Gün sonra 28 Şubat dönemini başlattılar. O gün hocamızın bugün anlayabildiğimiz anlamıyla, kan dökülmeden o tehlikeli dönem atlatıldı. Bin yıl sürecek diyordu Çevikbir paşa savaşlar ve ihtilaller neredesiniz. 

KASIMPAŞALIYA RASTLADI

Muhalefeti eleştiren Yılmaz, “Siz neredesiniz bakın ben İnegöl’deyim. Erbakan’dan kurtulduk bayram ederken, Kasımpaşalıya rastladık. Cenab-ı Allah asla bu ülkeyi anasız bırakmaz. Elhamdülillah o gün ki Türkiye’den bu güne. Ne günlerdi ya rabbi.” Dedi.

İSTANBUL KABE’NİN KASKOSUDUR

İstanbul’un fethinin ikinci nedenini anlatan Şevki Yılmaz, “28 Şubat’ta bize savaş açsaydılar biz yenilirdik. Onlar savaşı yanlış oynadılar. Allah’a savaş açtılar.  Allah’a savaş açtın mı belin kırılır. Kamusal alana Allah giremez diyor. Bin yıl sürecek diyorlardı. Ne oldu? Bu Allah’ın yardımı dışında olacak bir şey değil. Çünkü Türkiye yenilemez. Çünkü İstanbul, Mescid-i Aksa’nın Mescid-i Nebevi’nin ve Kabe’nin kaskosudur. Allah Resulünün İstanbul’un fethini müjdelemesindeki 2. neden budur. Kabe İstanbul’dan korunur. Onun için Türkiye’yi kimse yenemez. Türkiye’nin yıkıldığı an, Kabe’nin yıkıldığını duyarsınız. Kabe yıkılamaz. Bize bu emaneti verdi.” şeklinde konuştu.

FAİZ YOK HİZMET VAR

Avrupa’da hiçbir Avrupalı, faize karşı olmayan bir lidere oy vermeyeceğinin altını çizen Yılmaz, “Avrupa’da Hıristiyan partiler, faizi düşüreceğine dair madde koyduruyor. Hans anladı sen anlamadın. Neden ben faizi azaltan kardeşimi seviyorum? Davutoğlu Hocamı seviyorum, faize karşı oldukları için. Bir yükseltsin bakalım. Faizi kim düşürmek istiyorsa, o iktidarın yolu dorudur. Neden yol yapıyor? Köprüler yapıyor. Nasıl hava alanları yapılıyor… Nereden geliyor bu para? Faizi düşürdüğü için. Erbakan Hocam, senelerce bu ülkeye faizi anlattı.” Dedi.
 



www.hitittv.com 7 / 24 İnteraktif haber sitesi 1 2
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam