SUNGURLU CEZAEVİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

12 Kasım 2014 11:10
Videoyu Aç SUNGURLU CEZAEVİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı, AK Parti’nin TBMM’deki Grup Toplantısını izlemeye gelen Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki heyeti AK Parti Genel Merkezinde kabul etti.

Sungurlu İlçe Başkanı Özkan, Bağcı’ya yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve projeler hakkında bilgi verdi. Bağcı Sungurlu’dan gelen hemşehrilerini AK Parti Genel Merkezinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Sungurlu ilçemizi el birliği içinde toparlayacak,kamu yatırımları anlamında bütün projelerimizi tek tek takip ederek sonuçlandıracağız. 300 kişilik Yükseköğretim yurdunun ihale edilmesi için çalışıyoruz.

Aynı zamanda 2014 yılı Yatırım Programında yer alan 1983K150400 Proje numaralı ve 14.000.000 TL toplam bütçeli Sungurlu Cezaevinin projesinin hayata geçirilmesi sağlayacağız. Her iki konuyuda Bütçe görüşmelerinde dile getirecek ve projeleri yapım ihalesi noktasına taşıyacağız. Birlikte Sungurlu’ya hizmet etmek için elbirliği yapacağız” dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam