TEPKİ GÖSTEREN ŞEHİT AİLESİ KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ

20 Kasım 2015 16:03
Videoyu Aç TEPKİ GÖSTEREN ŞEHİT AİLESİ KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ
www.hitittv.com Kılıçdaroğlu'ndan skandal PKK açıklaması
A
a

Video Haber İzle... CHP LİDERİNDEN SÜRPRİZ ÇORUM ZİYARETİ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, şehit polis memuru Yaşar Uysal'ın ailesini ikinci kez ziyaret etti. Bu kez tepki değil, özür vardı.

  • CHP Lideri Kılıçdaroğlu; Van’da şehit olan polis memuru Yaşar Uysal’ın Çorum merkeze bağlı Güney Köyü’nde yaşayan babası Mustafa Uysal’a tekrar taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretine CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse ile CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Eren Erdem,CHP İl Başkanı Güresel Yıldırımve Merkez İlçe Başkanı A.Rıza Suludere ’ de katıldı.
  • 6 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çorum mitingi öncesinde CHP Lideri Kılıçdaroğlu, şehit polis Yaşar Uysal’ın Güney Köyü’ndeki evini ziyaret etmişti. Burada, bir vatandaşın “Buraya gelmeye utanmıyor musunuz” sözleri üzerine bağıran kişiyi şehit ailesinin yakınları taziye çadırının olduğu yerden uzaklaştırmış, Köy Muhtarı Dursun Havyar da vatandaşlardan şehit evinde siyaset yapılmamasını istemişti.
  • Köy Konağı önünde Kılıçdaroğlu ile görüşen dede Uysal, "Ben Ankara'ya gelmeyi planlıyordum. Bizim köyün adamı iyidir. O gün kafam yerinde değildi. Sokağa çıkamadım. Benim okur yazarlığım yok" dedi.
    Biz birbirimizi seviyoruz, ayrılığımız gayrılığımız yok. Herkes huzur içinde yaşamak ister. Tabi terör topluma çok acı veriyor. Dolayısıyla böyle bir güzellik olsun diye düşündüm" diye konuştu.
    Köy Konağı önünde vatandaşlarla da sohbet eden Kılıçdaroğlu, daha sonra şehit polis memurunun evini ziyaret ederek ailesiyle görüştü. Ziyarete basın mensupları alınmadı.
     

 


 
www.hitittv.com Kılıçdaroğlu'ndan skandal PKK açıklaması
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam