TRAC Çorum Şube başkanı Cengiz Demir ziyaretlerini sürdürüyor

6 Mayıs 2014 12:27
Videoyu Aç TRAC Çorum Şube başkanı Cengiz Demir ziyaretlerini sürdürüyor
A
a

TRAC Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti ( TRAC) Çorum Şube başkanı Cengiz Demir ve Dernek sekreteri Halil İbrahim Bolat ve Yönetim kurulu üyesi Elvan Şimşek'le birlikte Çorum İl Dernekler Müdürü Orhan GÜNGÖRDÜ'yü makamında ziyaret ettiler.

TRAC  Çorum Şube başkanı Cengiz Demir İl Dernekler Müdürü Orhan Güngördü TRAÇ'a nazik ziyaretinden dolayı Teşekkür etti.Cengiz Demir ise derneğimize  sağlamış olduğunuz fayda ve desteklerinden ötürü sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Cengiz Demir ve Orhan Güngördü derneklerin sorunlarını karşılıklı konuşarak sorun ve çözümler konusunda dikkat edilmesi gereken konular üzerinde görüşlerini belirtiler.


Cengiz Demir şunları dile getirdi: Sivil toplum kuruluşlarının en belirgin özellikleri olarak; hükümetler, merkezi ve yerel yönetimlerden bağımsız olmaları, gönüllülük prensibi içerisinde kamuyararını gözeterek çalışmaları, maddi çıkar beklememeleri ve kar amacı gütmemeleri, merkezi ve yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında köprü görevi görmeleri, yalnız kendi ilgi alanları ile değil tüm toplumu ilgilendiren sorun  ve konularla ilgili olarak ta faaliyet göstermeleri gerekmektedir. Biz bu anlayışla TRAÇ'ı kurduk ve  çalışmalarımızı bu yönde  sürdürüyoruz dedi.

Çorum Dernekler İl Müdürü Güngördü ise Çorum'da ilk defa bir dernek tarafından ziyaretine gelindiğini ifade ederek Şahınıza ve TRAÇ  yönetim kurulunuza teşekkür edrim dedi.   

 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam