TSO’DA KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER BAŞKANINI SEÇTİ

9 Ocak 2015 18:22
Videoyu Aç TSO’DA KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER BAŞKANINI SEÇTİ
A
a

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler ile yenilenen İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri, bu kez Kurul Başkanı ve Başkan Yardımcılarını seçmek üzere bir araya geldi

TSO koordinatörlüğünde ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ile Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Kolağası yönetiminde gerçekleşen toplantıda TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Yasemin Kepçeli olurken Başkan Yardımcılıklarına Saadet Tuğ ve Nilüfer Akın seçildi.

Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk olurken, Başkan Yardımcılıklarına ise Mücahid Ahmed Köksal ve Sinan Özdilli seçildi. İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkan ve başkan yardımcılığına seçilenleri tebrik edip, başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, bundan önceki dönemde her iki kurulumuzun gayretli ve başarılı çalışmalar yürüttüğünü ve önümüzdeki yeni dönemde de kurullarımızdan bu başarı grafiğinin artarak devam etmesini beklediklerini ifade etti. Yönetim Kurulu olarak her zaman kendilerinin destekçisi olacaklarını da sözlerine ekleyen Başaranhıncal,  kurullar ne iş yapar diye düşünmeye gerek olmadığını çünkü kurullar için yazılı bir tüzük bulunmadığını ve dolayısıyla Çorum ile ilgili her işin altında imzaları olabileceğini de belirtti.


Başaranhıncal, “ İlimize fayda sağlayacak bütün projelerde yönetim kurulu ile birlikte sizlere destek oluruz. Getireceğiniz projeler de önemli olan ilimiz için bir gelişime katkı sağlayıp sağlamayacağı noktasıdır. Siz kurulların herhangi bir sınırlaması ve kesin çizgilerle belirlenmiş bir görev tanımlaması bulunmamakta bu bağlamda üretilecek olan her proje mutlaka değerlendirilecektir. Kendilerinden öncelikli isteğimiz, 2015 yılı için bir faaliyet planı hazırlayıp Yönetim Kurulumuz ile paylaşmalarıdır. Bu vesileyle Kurul Başkanlığına ve Başkan Yardımcılıklarına seçilen arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyorum.” dedi.















Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam