TSO TEMAYÜLE NEDEN KATILMADI; İŞTE CEVABI…

24 Mart 2015 20:16
Videoyu Aç TSO TEMAYÜLE NEDEN KATILMADI; İŞTE CEVABI…
A
a

TSO’NUN TEMAYÜLE KATILMAMASI, BAHANE Mİ? KANAL 19 SEÇİM KRİTİK PROGRAMI’NDA DEĞERLENDİRİLDİ… Kanal 19 ekranlarında yayınlanan Seçim Kritik programının sunucusu Elvan Şimşek’in TSO yönetim kurulu üyelerinden edindiği bilgi, canlı yayında Mehmet Güley’in yorumuyla değerlendirildi.



TSO TEMAYÜLE NEDEN KATILMADI; İŞTE CEVABI…


7 Nisan Milletvekili Genel Seçimlerini tarihi bir seçim olarak nitelendiren Ak Parti, aday belirleme sürecinde de en demokratik yolu arıyor. Adaylarını 7 Nisan’da açıklayacak olan Ak Parti Genel Merkezi, birbirinden güçlü aday adaylarını elemek için tüm Türkiye’deki Sivil Toplum Kuruluşlarını sandığa çağırdı. Çorum’da da 1039 STK yönetim kurulu üyeleri sandık başına gitti.
1039 STK temsilcisinin sandıkta adaylarını belirlediği Çorum’da tüm gözler en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Ticaret ve Sanayi Odası’nı aradı. Oy kullanma süresinin bitimine gelindi, fakat TSO sandık başına gelmedi.
4500’ü aşkın üyesi bulunan Çorum’un en büyük sivil toplum örgütünden biri olan, Ticaret ve Sanayi Odası’nın gelmemesi tepkilere neden oldu.


TSO NEDEN TEMAYÜLDE YOKTU

Kanal 19 haber merkezinin edindiği bilgilere göre, Ticaret ve Sanayi Odası farkındalık yaratmak amacıyla, temayüle katılmadı. 4500 üyesi bulunan odanın, üyeleri içerisinde tüm siyasi partilerden destekçisi olduğu aşikâr. TSO’nun tüm üyeler adına bu şekilde sandık başına gitmek yerine Ak Parti, CHP ve MHP için raporlar hazırlanarak bu sürece katkı sağlamak istedikleri gelen bilgiler arasında.

TSO’NUN TEMAYÜLE KATILMAMASI, BAHANE Mİ? KANAL 19 SEÇİM KRİTİK PROGRAMI’NDA DEĞERLENDİRİLDİ…

Kanal 19 ekranlarında yayınlanan Seçim Kritik programının sunucusu Elvan Şimşek’in TSO yönetim kurulu üyelerinden edindiği bilgi, canlı yayında Mehmet Güley’in yorumuyla değerlendirildi.
Mehmet Güley, Ticaret ve Sanayi Odasına sert çıkarak; “Sen 4500’ü geçkin sanayiciyi her noktada temsil etmek zorundasın, bu insanlar sizi oraya temsil etsin diye çıkarıyorlar. Kusura bakmayın ama 4500’ün içinde en az 2000’i belki Ak Partili bunu neden es geçiyorsun. Ekonomiye yön veren bir kuruluşun böyle bir şey deme hakkı yoktur. Sevgili başkan biz siyasetimizi sandıkta yaparız diyordu, alın size sandık. TSO orada olmak zorundaydı. O halde Ak Parti ile ilişkide hiç bulunma. Hava yolunda, demiryolunda bulunma, siyasetle yapılan işler değil mi bunlar. O sandıkta seçilecek kişide senin de parmağın olması gerekiyordu.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam