TURSAB ÇORUM İÇİN EL ELEVERDİ

22 Mayıs 2014 09:39
Videoyu Aç TURSAB ÇORUM İÇİN  EL ELEVERDİ
A
a

Çorum 23-25 Mayıs'ta ev sahipliği yapacağı TURSAB Bölgesel Yürütme Toplantısı'na hazırlanıyor. Pek çok ilin ev sahipliği konusunda yarıştığı toplantının, top yekün bir tanıtım seferberliğine dönüşmesi, Çorum'un önemli bir kazanımı olacak.

Organizasyon hakkında bilgi vermek için basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, İl Genel Sekreteri Ömer Arslan, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Kolağası ve Belediye Kültür Müdürü Mustafa Ercan'la birlikte hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

 

"TURSAB'ın Çorum'da yapacağı en büyük organizasyon" ifadeleriyle, çalışmanın önemine vurgu yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yöneticisinden memuruna, esnafından sokaktaki vatandaşına kadar herkesin meseleye sahip çıkmasını umduklarını bildirdi.

 

Ev sahipliği maliyetinin % 90'ını belediyenin karşıladığı organizasyonun adresi Anitta Otel olacak. Zeki Gül, bu çalışmaya katkı veren herkese teşekkür ettiklerini ifade ederek, amaçlarının Çorum'u kültür ve kongre turizmi alanında daha ileri düzeylere çıkarmak olduğunu, bu başarının top yekün bir seferberliğe dönüşmesiyle yakalanacağını söyledi.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru ve İl Genel Sekreteri Ömer Arslan da konuşmalarında organizasyonun önemine ve hassasiyetine dikkat çekerek, turizm pazarını yöneten insanların katılacağı organizasyonda, TURSAB üyelerinin çarşı gezisi ve ziyaretleri olacağını da duyurarak, Çorumlular'ın bu konudaki yaklaşımlarının ve ilgilerinin olumlu olacağına inandıklarını ve bu desteği beklediklerini aktardılar.



Kaynak: corumhakimiyet.net
Kaynak : www.corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam