UBEYDULLAH SEZİKLİ KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KUTLU DOĞUM AÇILIŞ PROGRAMINDA SAHNE ALDI

19 Nisan 2015 20:13
Videoyu Aç UBEYDULLAH SEZİKLİ KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KUTLU DOĞUM AÇILIŞ PROGRAMINDA SAHNE ALDI
A
a

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” programında Ubeydullah Sezikli de sahne aldı.

Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyayı teşriflerinin kutlandığı ve her yıl farklı gündem ile Peygamber Efendimizin evrensel prensiplerinin ve insanlığa getirdiği yüce değerlerin günümüz şartlarının da dikkate alınarak insanlığa ulaştırılmasının amaçlandığı “Kutlu Doğum Haftası”, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından geçen yıl 1. yapılan geniş çaplı bir proje kapsamında bu yıl II.17-19 Nisan 2015 tarihleri arasında yurtiçi ve yurtdışından sanatçıların katılımıyla, “KADEM Kutlu Medeniyetin Kadim Sesleri” adı altında etkinliklerle Ankara ve İstanbul illerinde kutladı. 



Başbakanlık TİKA desteğiyle olmak üzere, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü bünyesindeki Sanatçılardan oluşan “Kutlu Doğum Korosu” nun katılımı ile gerçekleştirildi. Program 17 Nisan Cuma günü Ankara MEB ŞURA ve 19 Nisan Pazar İstanbul Lütfi Kırdar salonlarında gerçekleştirildi. Programda Ubeydullah Sezikli'nin yanı sıra, Hor Hamza Zikir Grubu (Bosna Hersek), Abbas JAHJA,  Mesut Kurtiş ve Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Kutlu Doğum Korosu sahne aldı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam