Ulukavak Spor:2 İskilip Belediye spor:1

4 Mayıs 2014 17:01
Videoyu Aç Ulukavak Spor:2 İskilip Belediye spor:1
A
a

Ulu kavak Spor Bal liginde Çorum'u Temsil edecek


ULUKAVAKSPOR: 2 – İSKİLİP BELEDİYESPOR: 1
SAHA: 1 Nolu Sentetik
HAKEMLER: Gürel Uzuner, Vedat Hoşnam, Ahmet Çağatay
ULUKAVAKSPOR: Mahmut, Fevzi, Ceylan, Bülent, Ebutalip, Hakverdi, Batuhan, Mahir, Şaban (Yasin), Sefa (Doğancan), Bünyamin (O. Cengiz)
İSKİLİP BELEDİYESPOR: İbrahim, Salih, Enes, Eray, Salih (Onur), Burak, Turgay, Eşref Sefa (Thioune), Aydın (Mustafa Uçar), Sadık, Mustafa Veran
GOLLER: dk. 48 Bülent ve dk. 77 Sefa (Ulukavakspor) dk. 70 Mustafa Veran (İskilip Belediyespor)

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek takımın belli olacağı Baraj Maçı dün 1 Nolu Sahada oynandı. 15.00’de başlayan ve yaklaşık 500 kadar seyircinin takip ettiği karşılaşma bir hayli çekişmeli geçti. Final havasına yakışır geçen karşılaşmadan Ulukavakspor 2-1 galip ayrılarak önümüzde ki sezon ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeye hak kazandı.

Bu sezon BAL Ligini Çorumspor’un üstünde bitiren İskilip Belediyespor ile Çorum 1. Amatör Büyükler Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Ulukavakspor’un karşı karşıya geldiği maçı Ulukavakspor kazandı. Karşılaşma beklenildiği gibi bir atmosferde geçerken ilk yarıda İskilip Belediyespor daha etkili olan takım olarak dikkatleri çekti. Maçın ilk yarısı golsüz sona ererken, ikinci yarıya Ulukavakspor hızlı başladı. Kaptan Bülent kaleye yaklaşık olarak 35 metreden çektiği şutta kaleci hiç bir şey yapamazken takımını öne geçiren golü de atmış oldu.

Bu güzel golün ardından İskilip Belediyespor toparlanmakta zorlansa da 70.dakikada gelişen İskilip Belediyespor atağında ceza sahası dışından çekilen şut Ulukavaksporlu kaleci Mahmut’un bakışları altında üst direkten geri dönerek İskilip Belediyesporlu Mustafa Veran’ın önünde kaldı. Veran, topu boş kaleye göndererek 1-1’lik eşitliği sağlarken, Ulukavakspor bu golün ardından çabuk toparlandı. Ulukavakspor’da bu kez sahneye Sefa çıktı ve takımını bir kez daha öne geçiren golü kaydetti. Bu golün ardından İskilip Belediyespor son dakikalarda gol için bastırsa da Ulukavakspor sahadan galibiyetle ayrılan takım oldu. Galibiyet sonrası Ulukavaksporlu futbolcular, idareciler ve taraftarlar ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de oynayacak olmanın başarısını doyasıya kutladı. 


kaynak :çorumgazetesi
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam