Ünal Yıldırım, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutladı

5 Aralık 2015 21:09
Videoyu Aç Ünal Yıldırım, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutladı
A
a

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutladı. Kadınların toplumun temel direkleri olduğunu kaydeden Yıldırım, 5 Aralık Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını söyledi.

Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği ilerleme, kadına verdiği değer, ona verdiği konum, hak ve sorumluluklarla doğru orantılı olduğunun altını çizen Ünal Yıldırım, “Kadınlarımız anne olarak aile ve toplum arasında önemli bir köprüdür. Kadınlarımız tarihin her noktasında, toplumun her kesimine etki eden önemli bir figürdür.

Kadınsız bir toplum, annesiz bir aile düşünülemediği gibi toplumda haklarından yoksun bir kadın da düşünülemez. Bu sebeple hayatımızın her bölümünde bizler için malından ve canından fedakarlık etmiş kadınlarımıza en büyük değeri vermemiz kaçınılmaz bir görevdir” dedi.

Dinimize göre de kadınlarımızın yüce değerler olduğuna dikkat çeken Gençlik Kolları Başkanı Yıldırım şunları söyledi: “Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) dünyaya gelmiş en büyük kadın hakları savunucusudur. Bizler de O’nun yolundan giden bireyler olarak, “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözünden hareketle kadınlarımızın kıymetini bilmeli ve onları yüreğimizin üstünde tutmalıyız.

Bu vesileyle 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor, bütün kadınlarımıza huzurlu ve sevgi dolu bir hayat sürmelerini diliyorum. Öte yandan bu gün yani 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nde yapılacak olan AK Parti Kadın Kolları Kongremizin de milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam