USLU ‘FUKARANIN KÖMÜR IHTIYACI ÇÖZÜLECEK’

31 Aralık 2015 07:42
Videoyu Aç USLU ‘FUKARANIN KÖMÜR IHTIYACI ÇÖZÜLECEK’
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ‘Kömürdeki gecikme fukarayı mağdur etti’ başlıklı haberimiz üzerine problemin çözümü için girişimde bulundu.

Basın müşavirliği aracılığıyla konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uslu, kömür yardımları hususunda gerçekleştirdiği girişimleri hakkında şu bilgileri verdi:

“Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’nca muhtaç ailelere sağlanan kömür yardımının tedarikçi firmanın yeterli sevkiyatı sağlamadığı için dağıtımında aksamalar yaşanıyor.

YAKLAŞIK 20 BİN TON KÖMÜRE İHTİYAÇ VAR

Konunun çözümü için harekete geçerek Çorum Valimiz Ahmet Kara ile görüşüp mevcut durumla ilgili bilgiler aldık. Talep edilen toplam 47 bin 895 ton kömürün yaklaşık 28 bin tonu teslim edilmiş durumda. Sevkiyatın hızlandırılması için Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Mustafa Aktaş ve Çelikler Alpagut-Dodurga Kömür İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Gürler ile görüştük. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için gereken destek sağlanacak. Soğuk kış günlerinde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için takibimizi sürdüreceğiz.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam