USLU: ŞAHSİ İKBAL PEŞİNDE KOŞMAK YOK

25 Eylül 2015 22:30
Videoyu Aç USLU: ŞAHSİ İKBAL PEŞİNDE KOŞMAK YOK
A
a

VİDEO HABER İZLE : E.Şimşek Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu Bu dava Siyasi bir Hareket Değildir.Bu bir davadır. Seçimlerde senlik -benlik davası olanlara karşı olmalıyız dedi.

Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu  bu davada senlik - benlik davasını bir kenar bırakarak asıl önemli olanın parti davası için çalışılması gerektiğini dile getirerek,sözlerine şöyle devam etti. "Başarı için yeniden istikrar ve güven ortamını yeniden oluşturmak için Tek başına iktidar olmak gerekir.
Uslu Ak Partililere uyarı ve ikazlarda bulunarak.Dilinize ,Üslubunuza dikkatedin.Yara açmak için değil yaralı sarmak için burdayız dedi.

Ak Parti 7 Haziranda bir uyarı almıştır.Bizler yıkılmadık dökülmedik tıpkı bir ağacın dalları gibi.
Bir sonraki bahara daha yeşil,daha güçlü çıkmak için yaprak döktük dedi. 1 Kasım'da dökülen yapraklarımız daha güçlü,daha yeşil çıkacaktır.

Salim Uslu konuşmasına şöyle devam etti. Partiliere şahsi ikbal peşinde koşmak yok dedi.Partimizin üzerinde büyük bir yük var.Hep birlikte sahaya ineceğiz dedi. Sevincide paylaşacağız , üzüntüyüde paylaşacağız çünkü biz gerçek dostlarız.

Ak Partili olmanın fedakarlık ve sorumluluk gerektiğini dile getiren Uslu  bu davanın bir kulluk davası,bir ümmet davası,bir nesil hareketi olduğunu söyleyen Uslu "Bu bir siyasi hareket değil,bir davadır"Bizden önce bu dava için büyük bedeller ödeyenler olmuştur.Gerekirse yeni bedeller ödemek için hazır olduğumuzu söylemek isterim. Herşeyin bir nasip olduğunu  nasipden ve kaderden öte bir yol olmadığını vurgulayan Uslu  davamıza inanıp  bu dava için var güçümüzle  çalışacağız.Karşı partileri kendimize rakip görmeyeceğiz dedi.
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam