USLU: TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİNİ VE SAYGIN ÜLKE OLMASINI İSTEMİYORLAR

16 Ekim 2015 11:06
Videoyu Aç USLU: TÜRKİYE'NİN  BÜYÜMESİNİ VE SAYGIN ÜLKE OLMASINI İSTEMİYORLAR
A
a

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun hedefinde ise HDP ve üst akıldı vardı. Haçlılarla ittifak olan ülke düşmanlarının Osman Paşa’nın Plevne kalesine hapsedilerek, Avrupa’dan atılmaya çalışıldığı gibi Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın da İslam coğrafyasından ve mazlum milletlerin gönüllerinden yüreklerinden silinmeye çalışıldığını söyledi.

 AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun hedefinde ise HDP ve üst akıldı vardı.

Haçlılarla ittifak olan ülke düşmanlarının Osman Paşa’nın Plevne kalesine hapsedilerek, Avrupa’dan atılmaya çalışıldığı gibi Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın da İslam coğrafyasından ve mazlum milletlerin gönüllerinden yüreklerinden silinmeye çalışıldığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız ne diyor ‘kefenimizi giyip yola çıktım’ diyor. Bu millete hizmetten etmekten kimse alıkoyamaz diyor. İlk gün ki aşk buydu. Aradan 13 yıl geçti. Bugünde aynı aşk ve şevkle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 Ülkede güven ve istikrar ortamının devamı için AK Parti iktidarına ihtiyaç duyulduğunu belirten Uslu, “AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin büyümesini, saygın ülke olmasını engellemek isteyenlere en büyük dersi biz vereceğiz. Vermeye mecburuz. Türkiye ne zaman büyümeye kazanmaya, gelişmeye başlamışsa görünmeyen bir el Türkiye’yi karıştırmaya çalışıyor. Bizim muattap olduğumuz olaylar batıda da yaşanıyor. Fransa’daki olayları biliyorsunuz. Üzücü bir olay. Batılı ülkeler ve İslam coğrafyasındaki ülke liderleri koşarak oraya gitti. Oysa Türkiye’de her gün alçakça, haince kalleşçe polisler, askerler, siviller şehit ediliyorlar bir tane liderden baş sağlığı mesajı duydunuz mu. Türkiye’ye koşup gelip başsağlığı dileyen duydunuz mu. Tam tersine NATO Genel Sekreteri toplantı yapıyor, İŞİD’le mücadelenizi destekliyoruz, PKK ile mücadelede orantısız güç kullanıyorsunuz diyorlar. Bunu yapmayın bunu diyorlar. Terör örgütü le mücadelede bize engel olmaya çalışıyor. Çelme takmaya çalışıyorlar. Oynanan oyun ortada. Eğer çelme takılır Türkiye’de istikrarsızlık sürdürülürse, bazıları istikrarsızlık ateşine gönüllü olarak odun olmaya, odun atmaya devam ederlerse ben koalisyona girmem, ben seçim istemem, seçim hükümeti istemem herşeye her önüne gelene hayır demeye devam edelerse bundan en çok PKK ve siyasi uzantıları, millet ve memleket düşmanları sevinirler. Bu seçimde başı dik bir Türkiye için seçimde oy kullanmaya ve sandık sonuçlarına sahip çıkmaya hep birlikte mecburuz. Ve mahkumuz. Kimseye gidin cephede kurşun atın demiyoruz. Sadece sandığa gidin, sadece sandığa sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında üst akıl ve HDP’ye sert eleştirilerde bulunan Uslu, “7 Haziran seçimlerinde bazı polis lojmanlarında HDP7ye silme oy çıkıyor. Asker ve polis niçin kendisini şehit edene oy verir. Düşündünüz mü bu niçin oluyor. Demek ki bu insanlar aklı ve vicdanı ile değil abilerinin talimatıyla oy veriyor. Ülkeyi abilere üst akıllara efendilere teslim edecek miyiz. Geleceği belirsiz bir Türkiye için çalışanlara, Türkiye’yi kriz ve kaos ortamına götürmek isteyenlere fırsat verecek miyiz. Hayır. Vatanın, devletin ne olduğunu bilen millet iradesini bilen herkes buna hayır diyor. Aydınlıktan gözleri kamaşanlar karanlıktan çıkar sağlamaya çalışanlar var. Ülkeyi kan gölüne çevirmeye çalışıyorlar. Bizim medeniyetimiz 600 yıl boyunca 25 milyon kilometre karede bir barış iklimi oluşturmuşlardı. Herkes kendi geleceğiyle hemhal olurdu. Hepimiz devlet ebed müddet kültürüyle yetişmiş idik. Oysa bugün millet iradesine de saygı duymuyorum, Türkiye Cumhuriyetine “TC” diyerek küçümsüyorum, ülkenin polisini de, askerini de, kanunlarını da tanımıyorum. Milli iradeye saygı duymuyorum diyen, özerklik isteyen bazı ahmaklar, aymazlar çoğaldı. Onlara, onlara yandaş ve yoldaş olanlara fırsat verecek miyiz. Vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

 AK Parti iktidarında Çorum’a ve ilçelerine yatırım yapılmadı yönündeki açıklamaları da eleştiren Uslu, “Çorum’a ve Osmancık yapılan yatırımlar ortada. Birileri hakikati görmek istemiyor.Biz bu tür ucuz siyaset yapanları muattap alıp, seviyelerine inmeyeceğiz. Duymayan görmeyenler için hastane yaptık. Oraya başvurularsa arkadaşlar yardımcı olur. Osmancığa yapılan yatırımların toplamı 850 milyon TL. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Milletimiz destek verdikçe Bu hizmetler burada kalmayacak devam edecek” diye konuştu.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam