USLU'DAN ÇORUM TANITIM GÜNLERİNE DESTEK

25 Temmuz 2015 18:27
Videoyu Aç USLU'DAN ÇORUM TANITIM GÜNLERİNE DESTEK
A
a

Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret etti. Ankara Çorumlu Dernekler Federasyon Başkanı Hayri Çağır, Başkan Vekili Mehmet Çelikel, Genel Sekreter Latif Ramazan, Başkan Yardımcıları Erdoğan Karakaş, Ali Adak, Kemal Erdek ve Kurul Başkanı Abdullah Atlamaz, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu

Federasyon Başkanı Çağır, yaptığı konuşmada, "Yeniden İdare Amiri olarak seçilmenizden dolayı tebrik ediyoruz. Çorum'a yaptığınız hizmetleri yakından takip ediyor, Çorumlular olarak teşekkür ediyoruz. 15-18 Ekim tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapmayı planladığımız 3. Çorum Tanıtım Günlerimizle ilgili çalışmalarımıza başladık. Son hali ile ilgili hazırlayacağımız sunumla fikir ve görüşlerinizi de almak isteriz. Çorum Tanıtım Günlerine başladığımız tarihten itibaren her zaman destekçimiz oldunuz. Katkılarınız için teşekkür ediyoruz" dedi.

Milletvekili Uslu ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Dernek ve Federasyonlarımıza bulundukları illerde gelecek nesillerimize kültürümüzü, örfümüzü, âdetimizi aktarma noktasında önemli görevler düşüyor. Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu olarak geleneksel hale getirdiğiniz bu sene 3.'sünü gerçekleştireceğiniz ‘Çorum Tanıtım Günleri’ şimdiden hayırlı olsun. Her sene olduğu gibi bu sene de gereken katkı ve desteği vermeye devam edeceğiz. El birliği ile yapacağımız çalışmalarla Çorum Tanıtım Günleri için her sene farklı bir çalışma yaparak Hemşehrilerimizin ve Ankaralıların ilgisini artırıp beklenen bir etkinlik haline getirmeliyiz" dedi.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam